0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (32 puan) tarafından
Doktor dedi ki ciğerleri iyi ama dedi alerji olabilir dedi zatiden diye bir tane damla verdi alerji damlasıymış internetten baktım kullanan varmı acaba çok öksürüyor bana biraz tuaf geldi kızımın balgam çıkaramıyor balgam sökücü bile vermedi kafam karıştı ya oksurmekten yatamıyor bile

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
balgam sökücü kızını daha rahatsız edecektir 

ventolin diye şurup var mentollü öksürüğe iyi geliyor benim kızımı rahatlattı doktorunuza sorup alabilirsin
(32 puan) tarafından
Pazartesi günü bir sağlık ocağına soriyim ya
tarafından
sor canim
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yastığı hafif dik yatır canim öksürük gelmez oylelikle balgam icinde zencefil bal limon kaynat icir
(32 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
(54,061 puan) tarafından
ne kadarlik kizimda oyle.alerjiden oksuruyo burnu akiyo
(32 puan) tarafından
13 aylık cnm
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Belirgin alerji vardı kızımda yani vücudu kizariyordu kullandım ama sadece gece uykusundan önce veriyordum uyku yapıyor cunku
(32 puan) tarafından
Evet banada gece yatmadan iki saat önce ver dedi
(1,795 puan) tarafından
Çok kullanmamaya çalış canım geçmiş olsun
(32 puan) tarafından
Zararı olurmu cnm
(1,795 puan) tarafından
Çok etkili olduğu için sürekli kullanmamaya çalışmamı söylemişti doktorum bize tek doz ise yarıyor sen bı kaç gün kullan işe yaramazsa tekrar doktora git
(32 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
tarafından
bu araki salgin boyle herhalde bir haftadir kendi iyilesti oksuruk kohur kohur anlamadim bende ne bu.. bu arada biz daha once test yaptirdik alerjisi de yok
0 oy
tarafından
Alerji icin zaditen mi verdi cnm
(32 puan) tarafından
Evet cnm damla
tarafından
Bnde kullanıyorum cnm alerjik estim var oglumda
(32 puan) tarafından
Ama bir test yapılmadı öyle kafadan alerji dedi
tarafından
Haa onu bilemiycem cnm benimki kronik alerjik astim bide o damla cok uyutur gece ver istersen verceksen
(32 puan) tarafından
Aynen can gece yatmadı 2 saa t önce ver dedi
0 oy
tarafından
Alerji olabilir tabiki boğulur gibi mi öksürüyor yoksa eski filmlerde böyle öhö öhö derler ya öyle mi yani hafif mi o zaman alerjidir yün yastıkta döşekte falan yatırmayın bide zatiden çok uyku verir korkmayın bu arada 31 yıllık alerji hastasıyım korkulacak bişi değil ama çok zor
(32 puan) tarafından
Boğulacak gibi öksürüyor cnm
0 oy
(285 puan) tarafından
Öksürük ve balgam için genelde ilaç verilmemeli zaten. ör biliyorum ama evde atlatmayı dene ilaçsız. Burnuna serum fizyolojik sık enjektorle ama bol bol sık balgamini yutar rahatlatır burnunu da açar. Uyurken baş ucuna yakın bir yere soğanı dilimleyip koy canım o da rahatlatır he bir de mutlaka hakiki bal yedir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 397 göst.
21 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
13 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,330 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
8 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (587 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,830 soru

24,116,718 cevap

333,255 kullanıcı

...