0 oy
653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar şimdi biliyorum karşı çıkan ve lincleyenler olacaktır. 

Ben hep şakaya vuruyorum ama böyle olacak gibi değil. 

Bende susmuyor.  Uyumuyor. 10 dkk duruyorsa çatlayacak gibi ağlıyor 

Ben yediriyorum mamasını boğuluyor. Yemiyor. Ama ben hariç herkes te yiyor uyuyor. Tıkanmiyor. Boğulmuyor bende kusuyor ama başkasında mümkün değil kusup boğulacak gibi olmuyor. Benim evde mümkün değil deliksiz yarım saat uyumuyor sürekli kendini kasıyor ama başkasında köyde. Gram kasılma olmuyor. 

Bilenler vardır zamanında evde çok nuska buldum. Doğumdan sonra. Kaynanam gelmedi ama çevresinden gelen oldu. Şimdi arkadaşıma uğradık. Onunla konuşurken. O soktu aklıma. Gitmek istiyorum. Ne yalan söyleyeyim ki. Kızlar akıl verin nolur. Ama bu şekilde benim çok kafama takılıyor. 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Busra git sen ilk once kendine baktir ustunde buyu varmi diye butun cenabetlikler seni buluyor daha oncede de soyledim sana bu kadar i normal degil kuzum
tarafından
Bende artık böyle düşünüyorum. Cnm geçen aşı olduk bende susmadı. Ebede sustu. Gerisini sen düşün
tarafından
Sen git bi güvenilir hocaya icin rahatlar en azından düşünüp durmazsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım Allah yardım etsin sana. Ben şimdi birşey diyemem . Allah yaşatmasın.
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Büşra lohusasin şuan farkında mısın 
tarafından
Cnm oğlum 48 günlük luhusalikmi kaldı kız
tarafından
Kız 38 günlük degilmiydi :D ne ara büyüdü. Bişey diyemicem postuna canım sen bilirsin
tarafından
☺️☺️ 48 günlük cnm kocaman paşa olduk
0 oy
(423 puan) tarafından
Güvenilir birine git tabi. Okunmak iyi geliyor
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(176 puan) tarafından
Güzel düzgün para istemeyen bi hoca arastir şarlatan hocalara dikkat et. İnsaAllah duzgun bi hoca bulursun gidersin icin rahatlar. Bu linclenicek bisey degil dinimizde de büyü var zaten ama yapması günah şirk. Ama sonucta büyü var yani yapmışta olabilirler kuruntuda olabilir ama sen bul bi hoca git icin rahatlasin yine de.
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ilmine güvendiğin bi hoca varsa git canim insallah sifa bulursunuz malesef böyle seylerle uğraşan cok allah islah etsin
tarafından
Amin canım. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hocaya gitmene şimdilik gerek yok. Evde bakara süresi aç, Felak nas ayet-el Kürsi oku. Bebeğin uyumadan önce Felak nas ayet-el Kürsi 3 defa okuyarak vücuduna sur Rukye yap. Hocaya gittiğinde de sana aynı şeyleri yapacak farklı bir şey yapmayacak. Ha bide Rukye ayetlerini açar. Recep İvedik'te ki gibi otu ezip buzup içine tükürüp vermek yok öyle :)
tarafından
Denerim cnm
0 oy
tarafından
Hoca dıyınce mılletın aklına hep kotu seyler geliyor ama hepsi bır degıl tanıdık varsa gıt birde para konusu acana dırek kapıdan dön parasız bakanlar hocadır rabbim ferahlıga cıkartsın
tarafından
Teşekkür ederim cnm
tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
eğer güvenilir tanıdık biri varsa git. bu insan iyidir bu hocadır diyebiliyorsan.  
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bence hocaya gerek yok evde bir kuran okut canım bilen bir hoca çagır mevlüt gibi o da iyi gelir evin içinde kuran okunur 
tarafından
Hasta olmadığım süre sürekli. Ben okuyorum cnm şuan bende oğlumda rahatsızıs. Eve birilerini cagiramam
0 oy
tarafından
Evini sirkeli suyla sil bol bol bakara suresi ayet el Kürsi oku 
0 oy
(121 puan) tarafından
Büşra  dikkat ediyorum da kiz bende de seninkine benzert hatta daha kötüsü var insan hep mi olumsuzluklar yaşar kuzu ya 
0 oy
tarafından
Selam hocaya gittin mi acaba merak ettim

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 528 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 897 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,336 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 779 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,679 soru

24,075,731 cevap

330,912 kullanıcı

...