0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar arkadaşımla alakalı birşey sormak istiyorum  fikirlerinize de ihtiyacımız var arkadaşım kaçarak evlendi aile probleminden babası yok  evlendiği kişinin aileside vurdun duymaz ilgisiz ve cahiller evlendiği cocuk iyi biri ama oda saf biraz çünkü ailesine sürekli o bakmış bu zamana kadar erkek biraderi 26 yaşında ama evde oturuyor asla çalışmıyor işten bahsedince evden kaçıveriyormuş   babasıda aynı çalışmıyor  Bi işe girip 1 ayda çıkıyormuş  emeklide değilmiş zamanında hiç çalışmamış evde  ninesinin parasıyla geçiniyorlar 3 bin lira şuan babasıda çalışıyormuş onun parasıyla 5 bin kadar giriyormuş eve  kaçan arkadaşıma ne düğün ne altın hiçbirşey yapmadılar borçla eşya almışlar   ayrı evde oturuyorlar 50 bin eşya borcu varmış  arkadaşımda yetim maaşı alıyordu toptan çeyiz parası gelicekmiş  eşyayı kaçtıgı sırada ikisi almışlar ailesinde söylemiş cocuk babası öderim taksiti demiş arkadaşımda o sırada o psikolojiyle bende katarım demiş  şuandada arkadaşım düşündüm taşındım ben vermem etmem ileride başıma ne geleceği belli değil yetim param bankaya koyucam diyor bana bişiy yapmadılar ben eşyanın parasını mı ödeyicem diyor tabi daha parası gelmemiş  kayıntası da  arayıp sürekli oğlunu  gelen paradan ödeyin para yok  bir kaç taksiti ödeyip  geri kalanı ödememeye başlamış peşinat verilecekmiş   ama asla destek çıkmıyorlarmış yer araba satalım diyince laf yapıyorlarmış gelinin parasıyla ödeyelim diye  cocugun babası arayıp yok o cocuk aklı ermez  bilmez diyormuş arkadaşım hakkında kaynanası da sürekli arkasından dedikodu yapıyormuş şuan ne yapacağını bilmiyor   böyle insanlara acınılırmı elleri ayakları tutuyor oğullarına Bi yatırım yapmayan adama çalışmayı sevmeyen Bi adama  

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyük hata yapar verirse. Hayırlısı olsun hakkında 
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
1 tl bile vermesin kaçarak evlendi diye eşya almayacak mıymış, kız oğlana söylesin ben paramı vermek istemiyorum diye sonuçta yıllardır babasız yaşamış, babasından kalan Bi para gibi yani o, 
(54 puan) tarafından
Şuan hepsi trip atıyormuş cocugun ailesi üstüne çok geliyorlarmış arkadaşımda  kayınpederi öyle arkasından cocuk diye konuşunca kapılarını açmıyor
(55 puan) tarafından
Bence babası ödemezse bile çocuk çalışıp kendi ödesin sakın ama sakın vermesin verince baş üstünde taşıyacak değiller, ezdirmesin kendi parasıyla kendini, iki gün sonra çoluk çocuk olur ona harcar evine alır satar, eşyayı kız mı ödermiş
0 oy
tarafından
Valla bence arkadasin o parayi vermesin verip te agrimayan basini agritmasin dedigi gbi ilerde ALLAH etmesin dara duser elinden tutmaz bunu yapan insanlar
0 oy
tarafından
Kesinlikle vermesin
0 oy
(346 puan) tarafından
bence vermesin canim zor zamanlari icin atsin bi kenara 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azraselimm (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 630 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 695 göst.
1 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dilekkdefne (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,440 soru

24,072,366 cevap

330,746 kullanıcı

...