Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Arkadaşlar sence napmalı
0
oy
356
göst.
27 Ağustos 2019
Diğer
kategorisinde
mujdeymn7
(
54
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba arkadaşlar arkadaşımla alakalı birşey sormak istiyorum fikirlerinize de ihtiyacımız var arkadaşım kaçarak evlendi aile probleminden babası yok evlendiği kişinin aileside vurdun duymaz ilgisiz ve cahiller evlendiği cocuk iyi biri ama oda saf biraz çünkü ailesine sürekli o bakmış bu zamana kadar erkek biraderi 26 yaşında ama evde oturuyor asla çalışmıyor işten bahsedince evden kaçıveriyormuş babasıda aynı çalışmıyor Bi işe girip 1 ayda çıkıyormuş emeklide değilmiş zamanında hiç çalışmamış evde ninesinin parasıyla geçiniyorlar 3 bin lira şuan babasıda çalışıyormuş onun parasıyla 5 bin kadar giriyormuş eve kaçan arkadaşıma ne düğün ne altın hiçbirşey yapmadılar borçla eşya almışlar ayrı evde oturuyorlar 50 bin eşya borcu varmış arkadaşımda yetim maaşı alıyordu toptan çeyiz parası gelicekmiş eşyayı kaçtıgı sırada ikisi almışlar ailesinde söylemiş cocuk babası öderim taksiti demiş arkadaşımda o sırada o psikolojiyle bende katarım demiş şuandada arkadaşım düşündüm taşındım ben vermem etmem ileride başıma ne geleceği belli değil yetim param bankaya koyucam diyor bana bişiy yapmadılar ben eşyanın parasını mı ödeyicem diyor tabi daha parası gelmemiş kayıntası da arayıp sürekli oğlunu gelen paradan ödeyin para yok bir kaç taksiti ödeyip geri kalanı ödememeye başlamış peşinat verilecekmiş ama asla destek çıkmıyorlarmış yer araba satalım diyince laf yapıyorlarmış gelinin parasıyla ödeyelim diye cocugun babası arayıp yok o cocuk aklı ermez bilmez diyormuş arkadaşım hakkında kaynanası da sürekli arkasından dedikodu yapıyormuş şuan ne yapacağını bilmiyor böyle insanlara acınılırmı elleri ayakları tutuyor oğullarına Bi yatırım yapmayan adama çalışmayı sevmeyen Bi adama
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
27 Ağustos 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
Büyük hata yapar verirse. Hayırlısı olsun hakkında
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Ağustos 2019
Cylkbrcyl
(
55
puan)
tarafından
cevaplandı
1 tl bile vermesin kaçarak evlendi diye eşya almayacak mıymış, kız oğlana söylesin ben paramı vermek istemiyorum diye sonuçta yıllardır babasız yaşamış, babasından kalan Bi para gibi yani o,
27 Ağustos 2019
mujdeymn7
(
54
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan hepsi trip atıyormuş cocugun ailesi üstüne çok geliyorlarmış arkadaşımda kayınpederi öyle arkasından cocuk diye konuşunca kapılarını açmıyor
27 Ağustos 2019
Cylkbrcyl
(
55
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence babası ödemezse bile çocuk çalışıp kendi ödesin sakın ama sakın vermesin verince baş üstünde taşıyacak değiller, ezdirmesin kendi parasıyla kendini, iki gün sonra çoluk çocuk olur ona harcar evine alır satar, eşyayı kız mı ödermiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ağustos 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla bence arkadasin o parayi vermesin verip te agrimayan basini agritmasin dedigi gbi ilerde ALLAH etmesin dara duser elinden tutmaz bunu yapan insanlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ağustos 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle vermesin