0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
 eşim bütün ödemeleri yaptıktan sonra kalan parayı bana veriyor içinden harçlık alıyor sadece oğlum için para biriktiriyorum eşim hiç sormaz öyle para meselesine girmez şu ana kadar o paralrla 19 çeyrek yaptım ve 4 bin daha var ama eşim sormadığı için bende söylemiyorum arkasından iş çeviriyor gibi olmam demi benim takılarıma bile karışmaz senin onlar naparsan yap der şimdi söylesem ben o paralarla çeyrek aldım diye ona da karışmaz ne biliyim bende söylemedim o da sormadı arkasından iş çevirmiş gibi olmam demi

8 Cevaplar

+1 oy
(13,307 puan) tarafından
İki gün sonra aferin hanım der çıkarınca onlar biter kullanırsın sonra olmaz o da hadi hadi kirli çıkı sende kesim vardır der başının etini yer aşırı iyi birşey değil aslında çoğu erkekte geri tepiyor tecrübe ile sabit 
tarafından
Klasik kocayi ozetleyen asliya bi alkiss ahahhahaha
tarafından
İhtiyaç olduğunda tabiki veririm ama aksi halde vermiceğimi bilir
(13,307 puan) tarafından
Vallahi babamdan biliyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşlerin haberi olunca bi şekilde gidiyo o para. Olmazsın adam eliyle getürip veriyomuş. 
tarafından
Aynen ya ama benim vermiceğimi biliyor belki o yüzden istemiyor sonuçta oğlum için birikim yapıyorumm
0 oy
tarafından
Sana veriyor ve yemedigine emin o yüzden sormuyor ihtiyaç olursa söylersin bence cogalt söylersen göz diker
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım
0 oy
tarafından
Helal olsun valla yok kız söyleme sorarsa söylersin 
tarafından
Napıyım canım ssırf çocuklarımız için yoksa bende yerdimm
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yok cnm niye oyle olsun zor bi zaman olur kullanirsiniz bemce soyleme sen..
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum canım
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Maşallah valla ne güzel bizim maasdan da elimize birşey kalmıyor eşim sigarada kullaniyor bende böyle biriktirsem keşke
tarafından
Benimki de içiyor canım işte doğum yaptığım da gelen paralar bayramlarda toplananlar falan öyle biriktirdim Allah'a şükür
(8,716 puan) tarafından
İyi canım güzel işte yarın birgün de oğlunun önüne gelir
tarafından
Aynen öyle herşey onlar için zten
0 oy
tarafından

Eşinde işi biliyor :D

tarafından
Demiii:))
0 oy
(2,831 puan) tarafından
İş çevirmiş gibi olmazsın canım tam tersi zor günde ortaya koysan en çok eşin sevinir kendimden ve eşimden biliyorum :D
tarafından
Yani o bana vermese biriktiremezdim sonuçta
(2,831 puan) tarafından
Aynen canım ama sende birikim yapmışsın işte ne güzel

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,170 cevap

336,807 kullanıcı

...