0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar bebeğimi doğurdum şükürler olsun bugün 5. gün. 

Dün taburcu oldum fakat bebeğimin sarılığı yükseldi. Küveze aldılar, yatış verdiler. Bugün hastaneye süt götürdüğümüzde ise bebeğin kanında enfeksiyon olduğunu söylediler. Daha önce başına gelen var mı? 

Sarılık değerleri yükselenler kaça kadar yükseldi ve kğvezde ne kadar kaldı bebeğiniz

3 Cevaplar

0 oy
(2,304 puan) tarafından
Benim bebegimin 13.5 dü enfekdiyonu 7 gün kaldi canim. Gecmis olsun rabbim kavusturdun insalllaahhh merak etme 3 güne enfeksiyon biter antibiyotigi yarim birakmamak icin 7 gun tutarlar
(26 puan) tarafından
Çok korkuyorum ilk do um ve sezaryen oldu daha narkoz üzerimde baş ağrılarım dikiş ağrılarım hareket kısıtlılığı derken bebeğim orda kaldı elim ayağım bağlı korkuyorum bir şey olur diye
(2,304 puan) tarafından
Benimde ilk dogumum ve sezaryendi eve geldik o gece doktora gittik aldilar kizimi hemen :( ama inan bak burda herkes bana sutunu sag cogalt cikicak dogumlarin 3 de 2 sinin basna geliyo dedilr bn dinlemedim aglamktan zehir ettm kendme herseyi bir hfta bdbegimin tulumuyla yattim bir hfta snra taburcuuu :)))) suan 3 ay 2 gunluk senunde oyle olicak bazilari 3 4 gun anva duruyomus. Enfeksiyonu kaç bebeginin
(26 puan) tarafından
Bilmiyorum pazartesi doktorla görüşeceğiz araya haftasonu girdi cuma günü sabahtan beri yatıyor. Sabah öğreneceğim inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn cnm 
(26 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Oğlumun 27. Kadar yükseldi ışığa alındığı zaman 21. Olmuştu hızlı düşmüyor diye yatırıldı 1 gece kaldı enfeksiyon yoktu bizde Allah şifa versin 
(26 puan) tarafından
Amin. Benim kanımı taşıyormuş benim kanımda da vardı gebelikte ortaya çıktı kandaki enfeksiyon, bebek karnımdada hareketsizdi zaten sarılık olma sebebi de kandaki enfeksiyon tetikliyor sanırsam. Çok korkuyorum üzülüyorum
tarafından
Moralini iyi tut burdada bebek bakım bölümündede çokkez okudum enfeksiyonu olup küvezden sonra sağlıcakla eve giden bebekleri biraz sabırlı ol inşallah enfeksiyonı ve sarılığı düşünce taburcu olucaktır
(26 puan) tarafından
Allahın izniyle dua edin ihtiyacımız var ❤️
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 206 göst.
30 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde TOSB!K (18,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
10 cevap 590 göst.
0 oy
9 cevap 309 göst.
23 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,866 soru

24,421,227 cevap

351,598 kullanıcı

...