0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar daha önce de post açmıştım eltim ilgili gidip arkamdan konuşmuş ev işini yapmayı bilmiyor yemek yapmayı bilmiyor ben gidip yapıyorum onlara kızına bakamiyor bilmiyor bir gün de gelip işimi yapmamış ne kadar rahatsiz olsamda elimden gelinceye kadar yapıyorum evim onun evinden 1000 kat daha temiz ve tertipli kızıma kimse gelipte bakmamış ben kızıma bakıyorum yemeğimi de yapıyorum çok şükür her şeyi biliyorum içli koftesinden kibebat olsun sembusek olsun herşeyi yapmayı biliyorum aynı binada oturuyoruz ağır yemek yapınca eşim çağırıyor beraber yiyelim diye bana kalsa bir gün çağırmam sizce eltime söylemelimiyim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam söylerim
(24 puan) tarafından
Çok zoruma gitti bir gün gelip kızıma kimse bakmamış
tarafından
Bence Cat çat soyle yani en azından saf yerine koymasin seni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eltim hakkında ne konuşmuş tamam canim anladık senin hersyei bildiğini de o bilmiyorsa seni ilgilendirmez ki benim eltimde bilmiyor temiz değil ama bir bardak çayını içer kalkarım benim eşimde cagirir yemeğe buyursunlar der ne varsa yeriz içeriz ama o kalkak kalkkak der kocasına herkesle kavgalı 
(24 puan) tarafından
Canım eltim benim hakkımda konuşmuş bilmiyor diye
0 oy
tarafından
Şöyle tabikide niye yalan söylüyor sun de yüzleş
(24 puan) tarafından
Çok zoruma gitti bir gün gelip temizliğimi yapmamış her gün aç gözlü gibi gelip birşeyler istiyor niye ben gidip insanlara anlatmıyorum geliyor bunu istiyor şunu istiyor diye
0 oy
tarafından
Eşlerin yanında yeri gelince lafını cup diye oturt kuzum
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kimden duydun sen belki söyleyen yalancı

Konuş bence
(24 puan) tarafından
Yok canım 1 yalan söyler ma 3 kişi farklı yerlerde 3 kişi de mi yakan söylüyor
(14,412 puan) tarafından
Heee
Hakkindan gel kız öyleyse
Niye kendini yiyip bitirysn
Çat çat söyle
(24 puan) tarafından
Aklımdan çıkmıyor inanki
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Yüzleyeşebilirsiniz. Bi daha sesi çıkmaz. Kavga ederek değil yalnız. 
(24 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama o çok kavgacı
(3,560 puan) tarafından
Bak tatlım Sözümü kesmeden beni dinle. Doğru mu yanlış mı diye sormaya gelmedim. Sadece her şeyden haberim var, sustum vazgeçersin diye ama devam ediyorsun. Konuşup bu konuyu kapatmayı düşünüyorum şeklinde devam edin. Öncesinde birer de çay alın gayet sakin normal ve duruma hakim:)
(14,412 puan) tarafından
O kavgacı diye konuşmamazlik etme bence
Hem suçlu hem güçlü
Olmaz kusura bakmasın
(24 puan) tarafından
Çok zoruma gitti ya
(3,560 puan) tarafından
Zoruna da gitmesin. Niye gitsin ki. Siz kendinizi biliyorsunuz. Vee kıyas yapmaktan zihin olarak vazgeçin. Her birey farklıdır. Eltiler aynı temizlik aynı yemek aynı bakış açılı olmak zorunda değiller. Olmamalıdırlar da zaten. İnsanları bu kadar önemsemeyin
(24 puan) tarafından
Yok yani her işi biliyorum evim onun evinden temiz öyle konuşmayı biliyor yapıyorum yemeğimi de kızıma da bakıyorum
(3,560 puan) tarafından
Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsiniz. Nazikçe haddini bildirin yeter.
(24 puan) tarafından
Annemlerdeyim eve geçeyim kahveye cagiracam diyecem ona bakalım ne diyecek
(3,560 puan) tarafından
Heyecanla bekliyorum :)
(24 puan) tarafından
Yazarım inşallah
0 oy
(207 puan) tarafından
Senin yerinde olsam bir güzel laf sokarak lafa girerim. Elticim yarın gelde şu evimi bir temizle derim. Niye sen yapamıyormusun derse sende lafını sok bir güzelde içinde çevir. Yok sen her zaman lafla yapıyormuşsun ya temizliğimi o yüzden dedim de tokat gibi cevaplar ver. Böyle terbiyesizlik mi olur
(24 puan) tarafından
Çok zoruma gitti ne hakkı vardır ki
(207 puan) tarafından
Tabikide seni başkalarına küçümseyemez, kimin haddine, bide yapmıyormuş yani. Hadi yapsa neyse birşey olmaz söylerse söylesin dersin ama yapmadığı birşeyi ben yapıyorum ben ediyorum demesi çok yanlış. Benim eltilerimden biri dese ağzıma geleni sayarım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 755 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 662 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 448 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Erra (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,329 göst.