İlk gebelikteki doktoruma gittim tekrar bn normal istiyorum dedim o da hayır bn yapamam riskleri çok dedi. Aniden amelyata alırız felan baya kötü şeyler söyledi eşimde yanımdaydı oda korktu bak riskli normal isteme dedi. Bn kafama koymuştum yapacaktım. Çünkü ilk çocuğum çok yaramaz hep beni istiyor yanında onun için normal olmam lazımdı. YouTube da ssvd yapanları iyice izledim . Normal doğum için tekrar YouTube dan videolar izledim pilates yaptım yürüyüş yaptım sguat yaptım . Yani neler yapmadım ki. Ayni hastanede yapan başka Dr buldum doğuma 2 hafta ya yakın kala . Evet deneriz olursa yaparız dedi yaptıklarım da var dedi . Güvendim . İlişkiyi destekledi normal için yürüyüş pilates sguat hepsini yap dedi. Bn sırf normal yapmak için fazla fazla hareket ediyordum. Hamileliğimin başından belli hiç oturmadim. Hep hareket halindeydim. Evimi hep kendim temizledim dipten yapardım bilerek ki kolay dogurayım diye. Sancımı beklemem lazımdı normal için . Kasılmalarım vardı 10 dk da bir. O gece 5 dk da 1 e indi hiç uyuyamadım doğum yapacağım gün . Gece full sancı çektim 3 te nişanım geldi evde çekelim sanciyi dedik eşimle. Sabah 9.5 da hastaneye gittim . Dr baktı 5 cm direk yatış. Nasıl heyecanlıyım ama . Doğum haneye çıktım etti 6cm açılma. Kendi sancımla saat 1 de doğum yaptım . Suyum gelmemişti Dr kendi patlattı. Sadece sancım gelince ikinmam lazımdı Dr ameliyatın var bn karnına bastıramam dedi sen ikin dedi 5 ikinmada bebeğim geldi . O an ağrı sancı hepsi Yok oldu