0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar ilk doğumda bebek aşagı inmedi doğumu erken başlattı hakkım helal degil o doktora sonra sezeryana aldı 10 cm açılma ile düşünün hiç var mı ilk doğumu   sezeryan olan sonra normal doğum yapan

9 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından

Yapmadım ama düşünüyorm:)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok istiyorum ama aralarında 18 ay olacak inşallah o yüzden kurtarır mı bilmiyorum genelde 2 sene diyorlar en az. Burada sareslemom var o sanırım ssvd olmuştu. 
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Bennn☺️ arada 4 yıl 2 ay çok rahatlıkla yaptım şükür
(1,896 puan) tarafından
Ya beni devletteki bir doktor korkuttu rahim yırtılır iç kanama geçirir sin felan diyor zaten özele gidip iyi bir hastanede yapacam benimde beş yıl var aralarında sürecinizi biraz anlatır mısınız riskler hakkında doktor ne dedi size
(1,379 puan) tarafından
İlk gebelikteki doktoruma gittim tekrar bn normal istiyorum dedim o da hayır bn yapamam riskleri çok dedi. Aniden amelyata alırız felan baya kötü şeyler söyledi eşimde yanımdaydı oda korktu bak riskli normal isteme dedi. Bn kafama koymuştum yapacaktım. Çünkü ilk çocuğum çok yaramaz hep beni istiyor yanında onun için normal olmam lazımdı. YouTube da ssvd yapanları iyice izledim . Normal doğum için tekrar YouTube dan videolar izledim pilates yaptım yürüyüş yaptım sguat yaptım . Yani neler yapmadım ki. Ayni hastanede yapan başka Dr buldum doğuma 2 hafta ya yakın kala . Evet deneriz olursa yaparız dedi yaptıklarım da var dedi . Güvendim . İlişkiyi destekledi normal için yürüyüş pilates sguat hepsini yap dedi. Bn sırf normal yapmak için fazla fazla hareket ediyordum. Hamileliğimin başından belli hiç oturmadim. Hep hareket halindeydim. Evimi hep kendim temizledim dipten yapardım bilerek ki kolay dogurayım diye. Sancımı beklemem lazımdı normal için . Kasılmalarım vardı 10 dk da bir. O gece 5 dk da 1 e indi hiç uyuyamadım doğum yapacağım gün . Gece full sancı çektim 3 te nişanım geldi evde çekelim sanciyi dedik eşimle. Sabah 9.5 da hastaneye gittim . Dr baktı 5 cm direk yatış. Nasıl heyecanlıyım ama . Doğum haneye çıktım etti 6cm açılma. Kendi sancımla saat 1 de doğum yaptım . Suyum gelmemişti Dr kendi patlattı. Sadece sancım gelince ikinmam lazımdı Dr ameliyatın var bn karnına bastıramam dedi sen ikin dedi 5 ikinmada bebeğim geldi . O an ağrı sancı hepsi Yok oldu
(1,379 puan) tarafından
Bebeğin eşini Dr kendi çıkardı dikis attı 3 dışa 2 içe . Ama hiç bir acı hissetmiyorum o ara . Çok güzel geçti bebeğimle odama gittik nasıl mutluyum normal yaptım diye ☺️ . Özel de yaptım 5 bin TL verdim . Ama ebelerim ve doktorum çok iyiydi. Hep bnmle ilgileniyorlardı
(1,896 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah darısı başıma 10 bin TL vermeye de razıyım yeterki sagsalim dogurayim bende ameliyat istemiyorum riskleri çok fazla oyuzden normal istiyorum benim ilk çocuğum sancı vardı rahim açılmıyor du oyuzden ameliyata aldılar bunda da öyle olacak mı bilmiyorum deneyecez teşekkür ederim
Hangi hastane ve doktor bilgi verirmisin canm belki bende ona giderim
(1,379 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inşallah . Kayseri de dediğim doktor canım . Sen nerdesin
(1,896 puan) tarafından
Ben mardindeyim cnm
(1,896 puan) tarafından
Doğum için malesef uzak sekiz saat mesafe oraya kadar dogururum çok riskli burda da yapan doktor var ama işte Allah işine kalmış ya
0 oy
(496 puan) tarafından
Dr.unu bulabilirsen yapan çok var doğumunuza sahip çıkın mevbura kalmadıkca kestirmeyin kendinizi çok zor benm bi yakınım da böyle 10 cm açlma oldu bebek tembelmişte böyle bi saçmalık mı var  kızcagızı apartopar sezeryana aldılar hala beli ağrıyo kemikleri ağrıyo zamanı gelmeden müdahele ettirmeyin 
0 oy
tarafından
Var tabi geçen ay 3. Bebegini normal doğum yaptı Betül ilk sezeryan 2. Ve 3. Normal doğumdh oda buradan biri
0 oy
(356 puan) tarafından
Var tanıdığım 2 arkadaşım önce sezeryan ardından normal yaptılar 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Sezeryandan sonra en az 3 sene boyunca doğum olmazsa ve 3 sene sonra gebelik olursa doktor muayene ediyor bi sıkıntı görmezse normal doğum yapabiliyorsun canım.
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Çok yakın arkadaşım 2 ay önce yaptı. Almanya'da ama burda çok yapıyorlar 10 sene geçti sezerryanından. 
0 oy
tarafından
Ben acil sezeryana alınmıştm yüksek tansiyondan , doktorm 3 sene tekrar hamile kalmazsan normal doğum olabir demişti muayne ederz demişti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cilemzengi (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 381 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kerimenur (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,068 soru

24,081,337 cevap

331,220 kullanıcı

...