0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

islak mendil kullanımı da sebep oluyormuş ve ben onbeş aydır hep ıslak mendil kullandım. Yemesine içmesine o kadar dikkat ederim nedense bu konuda rahat davrandım ya :( çok üzgünüm çok. Hemen gidip yarım paket ıslak mendili sabunla yıkayın kutuya koydum yarın için. Daha da öyle direk kullanmam :(

3 Cevaplar

0 oy
(8,245 puan) tarafından
Yalnız ıslak mendilin de içeriğine bakmak lazım o sebeple. Mesela sleepy iyi bir ıslak mendil
tarafından
Sleepy yenidoğan kullandim ben hep. Sadece en başta baby me kullanmıştım. İkisi de içeriği temiz deniyor ama bilemedim ya
(8,245 puan) tarafından
İçeriği temiz ben gönül rahatlığıyla kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bunun için içeriği temizleri tercih et canım mühendisinoğlu instagram sayfasını takip et
tarafından
Ordan bakıp kızım ilk dogdugunda baby me kullanmıştım sonra hep sleepy yeni doğan kullandım. Öyle zaten rastgele kullanmam ama işte bunu okuyunca keşke daha dikkatli olsaydım dedim
(7,827 puan) tarafından
Kuzu bence biz dikkatli içeriği temiz kullanıyoruz onca dikkatimiz boşa gitmez
tarafından
İnşallah inşallah. Herşey o kadar aleyhimize ki insan hangi birinden kaçacak bilemiyor
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Baby turco yesili ve sleepy dogal cnm ben onları kullanıyorum
tarafından
Ben de sleepy kullanıyorum ama doktorlar genel konuşuyor. Yani bilemedim ben de gerçekten doğal mi
(7,786 puan) tarafından
Canim bende bilemicem ama en basit Pazardaki domateste dahi hormon var artik...
Ne gelir ki elden...
tarafından
Ah sorma ya :(

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 340 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merirabiko (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
0 oy
10 cevap 370 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,031 soru

24,409,405 cevap

350,796 kullanıcı