0 oy
908 göst.
Diğer kategorisinde (1,861 puan) tarafından
Sprail kayıyor hap hormon bozuyor unutursam isim bitti uc aylik iğne adet yapmıyor bu yüzden rahim hastalıklarına sebep oluyor ve tehlikeli benim dördüncü sezeryana girmemem gerek ama eşimin umrunda değil yeterki çocuk olsun ben hayat riskim nasıl bakacağım hamilelik zorlanma falan hiç umrunda değil o korunmaz napcam ben

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Boşa desem ağır kaçacak :) şaka tabiki ama seni de düşünmesi lazım kuzum yazıktır yani

(1,861 puan) tarafından
Çocukları çok seviyor :)
tarafından
Birazcık karısını da sevsin. Ne demek senin canını düşünmemek. Sen Allah korusun olmadıktan sonra ne olacak, sen olacaksın ki var olan evlatlarınıza beraber bakacaksınız. Eşine bunu güzelce izah et kuzum
(1,861 puan) tarafından
Ille çocuk yapalım demiyor yanlış anladın:)ama ben nasıl koruncam işte:)keşke baglattirabilseydim
tarafından
Aslında 3.de soruyorlar eğer bir tehlike varsa. Keşke bağlattırmayı düşünseydin o an :( tüm korunma yöntemlerini saymışssın içinden birini muhakkak seçmen lazım canım
(1,861 puan) tarafından
Bağlayın dedim yaşın daha 25 küçüksün dediler
tarafından
25 yaşında 3 tane mi bebiş var :) Maşallah Rabbim onlara ömür. Sana sabır versin. Yasmin hap var piyasada en iyisi hiç araştırdın mı
(1,861 puan) tarafından
Yok kız ilk senden duydum
(1,861 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim ♥️
tarafından
Eczaneye sor canım yasmin adı Bi araştır
(1,861 puan) tarafından
Tamam ben bi arastirayim:)teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
(14,412 puan) tarafından
Ay gec kalmış valla
Ben 23 de 3.doğurmuştum sezeryan
Ahahahaaa
tarafından
Ben 28 de 1 taneyi ancak doğurdum daha onla onla başa çıkamıyorum maşallah valla kizlar sizle
(1,861 puan) tarafından
Bende 25 yaş üçüncü sezeryandan çıkalı bir ay oldu iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korunmak zorunda canım öyle şey mi olur. Neden her zorluğu kadın çekmek zorunda ki? İlişkiye girme korunmazsa canım. 
(7,786 puan) tarafından
Evet onu gordugum icin degistirdim canim :)
(1,861 puan) tarafından
Nasıl yani rose 98 bida mi var
(7,786 puan) tarafından
Yok cnm benim profil resmim komik bi seydi yeni bi uye o resmi profilinde kullanmis bende o kullaninca kendi resmimi degistirdim :)
(1,861 puan) tarafından
Anladım canım:) sen sensin yani benim arkadaşım sensin:):):)
(7,786 puan) tarafından
Ahah :) aynen
0 oy
tarafından
Surekli basın ağrıyacak ozman yada kocayla yatakları ayircan:))) saka tabiki ben spiralle 6 yıldır sorunsuz korunuyorum kuzum
tarafından
Ben konyadayim canim kadin dogum hastanesinde aile planlaması var orda takdirdim randevu gerekmiyor burda takıldıktan bir ay sonra kontrole gidiyorsun bukadar sonra bi sikayetin olmadigi surece sikinti çıkartmıyor
(1,603 puan) tarafından
Hım teşekkür ederim benimde iki çocuğum var eşim 3. Yu istiyor ben istemiyorum oyuzden spiral taktircam galiba oğlum da 26 aylık
tarafından
Daha küçük canim yaa bebegin benimkilerin arasında hep 6 yas var en buyugum 18 yasinda en küçüğüm 4 aylik
(1,603 puan) tarafından
Kızm 4 buçuk yaşında oğlum da 26 aylık işte küçükler ama eşim anlamıyor eşim korunmuyor kaç aydır spiral taksam yine hamile kalmam demi
(1,603 puan) tarafından
Maşallah seninkiler büyük cnm
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benim eşim de çok çocuk istiyor seviyor bende nasıl korunacağımı bilmiyorum spiral de ben korkuyorum ya
(1,861 puan) tarafından
Kac çocuk var senin
(1,603 puan) tarafından
1 kızım 1 oğlum var çok şükür
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Annem sprail taktirmişti kardesim olmadi en mantikli o ama kayarsa sorun tabi
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Kaç çocuğun var canım,  cinsiyetleri ne belki cinsiyet takıntısı mı var 

Benim eşim de istiyor 1 kız 1 oğlan bizde, 4 tane çocuk olsa ne güzel olur şimdi olur dersem iş biter tabi nasip bu işler 

Ama ben hazır hiss etmedikçe istemem kızım 7 aylık zaten 
(1,861 puan) tarafından
Yaşım 25 ilk çocuğum kız sekiz yaşında ikinci erkek dört yaşında bide yeni doğum yaptım bir aylık oğlan oda işte
(5,123 puan) tarafından
Allah bağışlasın, bu çocukların arasında 4 er sene nasıl korundun başarmışsın
(1,861 puan) tarafından
Hic korunmadim sadece peçete kullandık:)
(1,603 puan) tarafından
Nasıl peçete derken
(1,861 puan) tarafından
Olay dışına yani :)
0 oy
tarafından
sezeryan oluyorsan direk baglat
(1,861 puan) tarafından
Oldum üçüncü bir ay oldu ama yaş 25 diye bağlamadılar
0 oy
tarafından
2 seneden fazla oldu spiral taktırdım hiçbir sorun yok düzenli kontrole gidersin 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yasmin kullan
(1,861 puan) tarafından
Paralı o yahu
(13,307 puan) tarafından
Bildiğim parasız yöntem yok ki?
0 oy
(66 puan) tarafından
Haplar artık eskisi gibi hormonal dengenizi altüst edecek kadar yan etki barındırmıyor. Önceden öyleydi çünkü piyasada 2 3 tane marka mevcuttu sadece. Şimdi binbir çeşit ilaç var. Kadın hastalıklarından bir randevu alıp doktora bu durumu danışın, size hormonal değeri daha düşük olan bir doğum kontrol hapı önerecektir. Sadece eşlerin korunmasıyla da olmuyor maalesef bu. Madem söz konusu sizin sağlığınız, işinizi sağlama alın.
0 oy
(163,537 puan) tarafından
valla baglat baci hic bisi korumuyo
(1,861 puan) tarafından
Bu postu kim geri cikartti:)
önüme denk geldi dunku postmus askim
0 oy
(54,187 puan) tarafından
eşinle.kusuyosun olmuyo o is bugunlerde bununla korunuyorum☺️
o en fazla 1 hafta koruyo
(54,187 puan) tarafından
adet oldum zaten ikisi denk geldi☺️☺️☺️
0 oy
(631 puan) tarafından
Tek çare eşin korunacak. 3 yıldır evliyim daha tek bir gün ben korunmadım. Korunmam da. Kadın korunma yöntemleri kadına her türlü zarar. Eşim korunur.  Hem enfeksiyona karşı erkeğin korunmasıdır doğru olan. Prezervatif kullanacak. Geri çekilme düşünmeyin. O korunma yöntemi değildir
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ufacık bir operasyon tup baglatmak. Canım arası istersen
(1,861 puan) tarafından
Yaşım 25 bağlamıyorlar bu post eski kim çıkarttı lan
(12,026 puan) tarafından
Anaa hortladı bak gene

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,563 soru

24,171,307 cevap

335,880 kullanıcı