0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (2,626 puan) tarafından
Kizlar ya mama kullanan anneler ozellikle bebeginizin doydugunu nasil anliyosunuz kizim 4 aylik su sorunumuz var mesela veriyorum mamasini ardindan uyuturken cok agliyo ne yapsamda susmuyo tekrar mama yiyo oyle uyuyo bazen uyaniyo mamasini yiyo ben 2 saatte bir veriyorum mamayi ama o 2 saat dolmadan yine agliyo butun bebeklermi oyle nasil anlicam doydugunu 4 kasik mama koyuyorum 75 e kadar su dolduruyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
4 aylıkken 150cc su 4 kaşık mam koyuyordum oğlumda uyumadan önce sık sık yer sonra uyurdu doyamadığı için ağlıyordur 6. Ayından sonra daha çok farkına varıyorlar doyduklarının 
(2,626 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorum canim doymuyo diye yine yapiyorum
tarafından
Mamayı su ölçüsüne göre mutlaka mama fazla olursa kabız olur suyu çok olursa bu seferde doymaz
-Reklam-
0 oy
(668 puan) tarafından
Mamayı hazırlarken önce suyunu hazır et sıcaklığıni ayarla sonra üstüne mamayı ekle canım kaç ml veriyorsun belliki bebeğin iştahlı bı ölçek fazla mama yap içermediğini bırakır zaten baktın iciyo o ölçüde yapmaya devam et baktın bı ölçek ekledin az geldi iki ölçek ilave et bebeğin nasıl istiyorsa canım benim kızım yeni doğduğunda 90 ml veriyordum 60 yetmiyodu agliyodu 
(2,626 puan) tarafından
Canim bende 4 kasik mama koyuyorum 75 bazen 60 bazen 50 koyuyorum suyunu iyice tok tutsun diye
(2,781 puan) tarafından
Canım yanlış yapıyorsun mamayı ölçüsüne göre yap çocuk kabız olur. 4 kaşık koyuyorsan 120 cc su koyman gerekiyor.
(668 puan) tarafından
Kutusunda yazar canım mamalar aynıdır herhalde bilmiyorum her markayida ,30 ml için 1 ölçek ..üstündeki ölçüye göre ver bence ağır gelmesin bu sefer kıvamı ve tadı değişebilir midesini rahatsız etmesin bebisinin
(2,626 puan) tarafından
Sizin mama markasi ne biz humana kullaniyoruz
(668 puan) tarafından
Bana sorduysan kızım küçükken ilk zmanlar Aptamil kullandık sonrasında BİM'in mamasını almaya başladım bir yaşından beride kullanıyoruz 16 aylık oldu kızım
0 oy
(54,224 puan) tarafından
benimki hep memede duruyodu anlamiyodum gazdan mi acliktan mi. yetmiyo demekki istiyo minnos
(2,626 puan) tarafından
Bende bazen diyom buyudugu icin mideside genisliyo 1 biberon yetmiyo
0 oy
(5 puan) tarafından
4 kaşık mamayi 120 CC suyla hazırlamanız gerekmiyor mu mamanın üstündeki ölçekte yazar. Bende 4 ölçek veriyorum 4 aylık değil oğlum ama baştan beri mama kullandığım için biliyorum 
(2,626 puan) tarafından
Ben biraz koyu yapiyorum
(5 puan) tarafından
Anladım ben hep ölçüye göre yaptım en son 4 ölçekte kaldım arttirmadim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
+3 oy
45 cevap 1,653 göst.
0 oy
11 cevap 440 göst.