0 oy
774 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

Büyük kızım Öykü Nil küçüğü İlke Sara. Süpriz oldu Üçüncü bebeğimiz olacagını öğrendik henüz erken ama işte heves kız veya erkek farketmez aklımda ekin ismi var sadece öykü ve ilke ye uyumlu olduğu için. Ama ekin isminin yanına bir şey yakıştıramadım. Erkekte Meriç kızda Liva vazgeçemediğim diğer isimler. Siz ne düşünüyorsunuz? Unisex olarak Ekin güzel mi yanına bu yazdığım isimler (meriç/Liva) gider mi :)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ekin tek başına güzel bence 
(3,146 puan) tarafından
Bende yanına bir şey yakıştıramadım ama hem unisex oldugu için kız/erkek belli olması açısından hemde ablalarında çift var diye haksızlık olmaması açısından bir sey olsun diyorum bilemedim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ekin tek başına güzel cnm
(3,146 puan) tarafından
Bende yanına bir şey yakıştıramadım ama hem unisex oldugu için kız/erkek belli olması açısından hemde ablalarında çift var diye haksızlık olmaması açısından bir sey olsun diyorum bilemedim ya
tarafından
:-)))) anladım kuzum hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsın inşallah
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler hepimiz alırız inşallah :)
0 oy
tarafından
Ekin ismini begenmedim ama Meriç cok güzel liva da pastane adı gibi
(3,146 puan) tarafından
Meriç çocukluğumdan beri oğlum olursa hayalini kurdugu isim mutlaka istiyorum ama ekin de kızlarımla uyumlu oldugu için istiyorum ama yan yana da içime sinmiyor :) Liva benim de pek içime sinmedi ama baska bişey gelmiyor aklıma
tarafından
Bir sey soracağım ekin ismini öykü ve ilke ye nasıl uydurdun ki :)
(3,146 puan) tarafından
Ya bakıldığı zaman öykü ve ilke 2 isimde de üçüncü harf K harfi hani söylerken Bi tınısı oluyor k harfi baskın ya Aslında erkekte utku ismi de uyumlu mesela ama kardeşimin adı diye düşünemiyorum :) bu durumda öykü ilke en yakın ekin ismi geldi aklıma bir de Anka duydum ama biraz iddialı sanki :)
0 oy
(17,131 puan) tarafından
Ekin güzel , liva da güzel ama meric hoşuma gitmedi benim. 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler benim de Meriç favorim aslında ama bakacağız artık daha vakit var :)
(17,131 puan) tarafından
Ya aslinda güzel isim meriç ama bir ara ahu tuğbanın meriç diye bir sevgilisi vardı. Saçma sapan hareketleri vardı. Ondan sonra gıcık kaptım ben.
(3,146 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum bilmesem daha iyi galiba :D
(17,131 puan) tarafından
Aynen aynen bilme . 2000'li yılların başındaydı zaten. Saçma sapan bir tip işte.
0 oy
(551 puan) tarafından

Ekin güzel bir isim <3

Meriç de öyle

Liva pek tarzım değil 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ekinsuyum (4 puan) tarafından soruldu
0 oy