0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 4 aylık 1 ay önce iki alt dişi çıktı diş gediği yapmak istiyorum siz yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız fikir verir misinizz 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,281 puan) tarafından

8 aylık daha hiç dişi yok :D

tarafından
Bizde genetik sanırım kardeşler olarak 4. Ayda diş çıkarmışız oğlumda bize çekmiş :D
(4,100 puan) tarafından
Benm kızm da yok ya 8 aylık
(3,281 puan) tarafından
Hiç niyeti yok valla çıkmayada hayırlısı bakalım geç çıkan diş iyi olur  derler
(4,100 puan) tarafından
Öyle dyolr inşallah öyledir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde nohut ve yarma akşam dan suya bekletilir sabah haşlanır bir kısmı yemeğe ayrılır bir kısmı da çocuk başına koymak için üç kişi dışı güzel olan para verilir yensin duye bir  kâse kadar ayrılır yemekte salcayla yemek yapılır bu arada Bebegin önüne bıçak makas kitap kalem kurani kerim altın tarak koyulur çocuk eline ne atarsa mesleği olur sonrada üç kişi nohutu yer dışı güzel olan 
tarafından
Kaçıncı ayda yapmıştınız canım çünkü benim bebek daha bir şeyi tam elini uzatamıyoruz çevrem erken dedi ama 1 ay oldu çıkalı dişi
tarafından
Bnm bebek yeni dışı çıktı ama daha yapmadım bn beş buçuk aylık ama esim görevde o gelecek öle yapmyi düşünüyorum
0 oy
tarafından
Arkadasim yapti ama sey gibi oldu onunki dogum gunu partisi gibi dis seklinde pastalar falan bugdayida hasladi kuru meyveyle karistirdi falan 
tarafından
Çevremde hiç yapan olmadı ki benim o yüzden hiç bilgim yok
0 oy
tarafından

Biz yaptık buğday nohut ve fasulye haşlayıp karistirdik. Üzerini de pasta susleriyle süsleyip dış şeklinde jelibon koyduk. Bide masa süsledik. Tepsiden biseyler sectirdik. Foto da atayım

image

tarafından
Yaaa ne kadar güzel olmuş böyle bir şey isterim bendee
tarafından
Yaparsınız inşallah
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Anlamam hedikten gedikten inanmiyorum böyle şeylere 
tarafından
Ya amaç sadece güzel gün geçirmekmiş annem öyle dedi herkes bir şey getirir anneye de moral oluyormuş diş zor geçtiği için
(7,617 puan) tarafından
Bi araya gelebilmek en güzel şey kesinlikle bahaneniz olur...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
10 cevap 545 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 191 göst.
25 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,095 soru

24,425,141 cevap

351,865 kullanıcı

...