0 oy
859 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Evde boş olan  bir odayı yeni mutfak yaptırıyoruz paritesi var şuan ve evimiz sıcak oluyor eşim fayans yaptıralım diyor ben emin değilim sizce hangisi?

38 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Parke görünümlü fayans balkonum oyle cook güzel asla beyaz fayans alma coook kotu hep iz kaliyo
-Reklam-
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Mutfakta sürekli suyla ugraştıgımız için fayans daha kullanışlı bence parke olsa hemen şişer 
0 oy
tarafından
Eğer güzel ve kaliteli ise fayans yaptır canım yeni modeller güzel ve kullanışlı sıcaklığı da bu kadar düşünme ocak açılıyor fırın açılıyor ister istemez ısınır çıplak ayakla gezmiyorsan evin içinde sorun olmaz ki
0 oy
tarafından
Parke parke parkeeee benim fayans inanılmaz rahatsız oluyorum kiradaym kendi evim olursa asla fayans yapmam hali parkede çok daha şık duruyor temizliği kolaydır fayans zor ya derz aralarına ne yaptıysam işe yaramıyor çok sinir bozucu bonyo gibi değildi dok tuz ruhunu yıka geçsin elimden gelse banyoyu da parke yaparım :))
0 oy
(4 puan) tarafından
Benim fayanstı geçen yıl üzerine parke döşettim çok memnunum
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kesinlikle  parke  fayans  hiç  güzel  değil  
0 oy
tarafından
Ben fayans yaptim parke gibi görünüyor ama
0 oy
(1,950 puan) tarafından

image

mutfağmdan bulamadım fotoğraf boyle guzel duruyor silmesi de kolay. Araya kaçan pislik yok kararma yok.
0 oy
(770 puan) tarafından
Bence mutfakta parke kabarir hem surekli.buhar nem hem de.ister istemez islanir yerler biseyler dökülür.. bence fayans 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Parke yaptır bence canim..bende Allah nasip ederse bi iki sene sonra fayanslari kırdırıp parke yaptırmayı düşünüyorum 
0 oy
tarafından
parke canım parkenin temizliği çok daha iyi. biz kiraciyiz mutfağım parke hem daha kolay oluyo temizliği hemde soğuk olmuyor fayans gibi çok fark oluyor arada. babamlarin fayans hem soğuk oluyo hem çok çabuk kirleniyor temizliği de ayrı bişey. ayy bilmiyorum ben parkeciyim. pasaklı olduğumdan değil haa
0 oy
(15,694 puan) tarafından
Suan benim fayans  xok rahat bir tek sandalye çekerken çok ses geliyor temizlik açısından güzel sildiğin zaman parlıyor:)
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kesinlikle fayans olmalı 
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Kesinlikle fayans canım. 3 kere mutfağını su basmış biri olarak söylüyorum. Parke olsaydı kabarırdı ama fayansta öyle bi sorun yok 
0 oy
(280 puan) tarafından
Parke yaptirdim daha şık die ama mermer daha iyiymiş
0 oy
tarafından
Ben fayanstan yanaym
0 oy
tarafından
Fayansta derz araları karariyo nekadar iyi baksana ama tezgan dolap arası fayans şişme ihtimaline karşı geri kalanı parke diorm daha şık oluyo daha temiz ve kullanışlı bnce

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 234 göst.
+2 oy
12 cevap 408 göst.
0 oy
26 cevap 726 göst.
0 oy
19 cevap 760 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (519 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,674 soru