0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar makarna yaptım üzerine ketçap sıksam acaba zararı olur mu 18 aylık kendisi seviyor böyle mayonez ketçap yoğurt yaptım da ama yararlı mı yararsız mı bilemedim ya sizce sevdiği şekilde mi biliyim böyle cep Kepçap mayonez yoğurt olacak şekilde yoksa sade mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha çok küçük. Tattirma bence. Yoğurt ver yanına öyle yedir.
(83 puan) tarafından
Bir ara misafirlikteydik öyle gitti çok istiyor bana da gösteriyor ceap ceap diyor haniketçap  kastediyor Onun için bakacağım evde cep Çap yapımına ama hiç içime silmiyor hazırını verme
tarafından
Evde yapmak çok basit aslında.
Bırak istesin. Benim kızda 18 aylık olcak vermem ya sevmiyorum öyle şeyleri
-Reklam-
0 oy
(17,181 puan) tarafından
Olmaz canim ketcap mayonez için çok erken. Zaten sağlıklı değil. Yoğurt ve salçalı sos yap daha iyi. 
0 oy
(15,110 puan) tarafından
Yetişkin e bile zararlı yapmayın allasen
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Kendi yapımın olmadığı sürece paketli "gıdamsı"lardan uzak dur
0 oy
tarafından
Beyorganik markasının var ketcabi. Yani bence verme ama vereyim çok istiyor diyorsan onu al bence. En azından içeriği güvenilir. Diğerlerinde ne olduğu belli değil 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Kendin yaoabilrsin canım ya da trendtolda falan tamamen organik ketcaplar var ondan al
0 oy
(496 puan) tarafından
Benm kızım da ketçap hastası oldu ya patates istiyo kepçak sit anna diyo :D ben de sık yapmıyorum valla ne kadar uzak dursa kardır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 151 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (602 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 389 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,022 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mutluu annee (636 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,799 soru

24,103,370 cevap

332,552 kullanıcı

...