0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum yeni doğduğunda maddi olarak pek fırsat bulamadığımız için bebekken yaptıramadık. Neyse devlet hastanesini bekledim onda 1 yaşından önce yapmadıklarını söylediler öyle bekledim ve öğrendim ki devlet hastanesinde genel anestezi yapılıyormuş ve ben bunu istemiyorum daha çok küçük, şuan daha iyi olduğu için durumumuz özelde yaptıracağız ama oğlum sürekli emeklemek istiyor yürüyemiyor ama yürümek istiyor tutunup kalkıyor sürekli, yürümeye başlamadan yaptırsam da hareket etmek istediğinde acısından yatmaya devam eder mi sizce ve kaç gün sonra ayaklanır

6 Cevaplar

0 oy
(17,653 puan) tarafından
Bende istiyorum 3 aylık olcak biraz huysuzzzz eşimde şimdi böyle sünnet olursa daha yorar seni diyooo nspicaz bilmiyorum valla aklı iyice ermeden yapılması taraftarıyım ben iyice hareketli olmadan yaptır bencee
tarafından
Eğer gazlı bir bebekse biraz bekle bencede ama sakin bir bebekse yaptır gitsin durumum iyi olsaydı bende o zaman yaptıracaktım
(6,679 puan) tarafından
Canim buyusun emin ol daha cok yoracak tam zamani ben de sizin gibi dusunerek yaptirmadim cocugumun tum psikolojisini bozdum bekletmeyin
(17,653 puan) tarafından
Kolik bı bebek değil ama yoruyor kucağa alıştı sanki ver sadece bende duruyo ablaların okulu başladı nasıl olur bilmem
tarafından
Kaç güne ayaklandı canım
tarafından
He başka çocukta olunca zor olur tabi haklısın
(6,679 puan) tarafından
3gune ayaklandi ama 1yila anca psikolojisi toparlandi :(
tarafından
Büyük olunca öyle zor oluyor bende küçükken yaptırmak istiyorum o yüzden
(6,679 puan) tarafından
Evet gercekden de zor bide o 3gunu nasil gecirdim anlatamam cok bekletmeyin ne kadar erken o kadar iyi
tarafından
Elimizi çabuk tutalım o zaman
tarafından
Teşekkür ederim canım cevabın için
(6,679 puan) tarafından
Rica ederim canim❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlette 6 aylıkken yaptırdım cnm 
tarafından
Ben aradım sordum 1 yaşından önce yapmıyoruz dediler yaa
0 oy
tarafından
Yurumuyorsa çok hareketlenmeden lokal yaptır kesinlikle özelde genel yaptırma ve büyüyünce zorlaşıyor 
tarafından
İşte 1 yaşına girdi iyice ellerini bırakıp durmaya başladı öyle 1 aya kalmaz yürür gibi işte bende ondan korkuyorum nasıl olacak
tarafından
Yaptır gitsin yürümeye başlamasını bırakma bizde kolik dedik aglio dedik kaldı 22 aylık şuan lokal yapiolar ama oğlum asla durmaz genel dediler Onuda biz istemedik kaldı
tarafından
İşte bende yürümesini beklemek istemiyorum ama sürekli hareket etmek ister mi yoksa acıdan yatmak mı ister onu merak ediyorum seninki nasıl oldu
tarafından
Biz yaptırmadık canım kaldı küçükken kolikti çok agliodu hadi az büyüsün dedik 9. aylıkken yürümeye başladı kaldı yani ama keşke küçükken yaptirsaydim öyle de aglayacakti boylede .. ya kimisi bir hafta zorluk oluyor diyor kimisi ilk gün diyor
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Özel klinikte 6 aylıkken yaptırdık
tarafından
Kaç güne iyileşti canım
(45,024 puan) tarafından
2 haftada tamamen iyilesti dikissizdi bizim
tarafından
Hıı bakalım nasıl olacak bizimki. Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,018 puan) tarafından
3 aylikken yaptirdik biz devlette kuzum
tarafından
Ya bana neden öyle dediler ki o zaman acaba hastane hastane değişiyor mu bu kural
(929 puan) tarafından
Hangi doktorda yaptırdınız canım 5 aylık olacak benim oğlumda sürünmeye başlamadan yaptırmak istiyorum
(2,018 puan) tarafından
Kuzum asıl biz yaptırdığımız zaman pandemiden dolayi cok yapmiyorlardi, suan yapiyorlar gecen arkadasim yaptirdi ama belki hastaneden hastaneye degisiklik gosterebilir
tarafından
İşte benim oğlumda pandemi de doğdu şuan yapmıyoruz dediler, bir de bizde 1 yaşından önce de yapmıyoruz dediler
(2,018 puan) tarafından
Yok canım 1 yasindan once yapiyolar neden yapmasinlar, dedigim gibi belki hastaneden hastaneye fark vardir. Samsun egitim arastirmada yaptirdik biz
0 oy
(714 puan) tarafından
2 aylıkken yaptırdım devlet Hastanesi'nde 
tarafından
Hastane hastane değişiyor mu bu kural acaba ya
(714 puan) tarafından
Bilemiyorum belki de
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 458 göst.