0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (592 puan) tarafından
Kızlar 2 yıllık evliyim çamaşır makinesi de ayda anca 3 defa falan açarım anca birikiyor kızım da var 7 aylık... bi makina hiç mi temiz yıkamaz 60 derece de 3 saat yikyor koyduğum gibi çıkiyor kirler duruyor alo Ariel Omo sıvı deterjan hepsini denedim yok bana mısın demiyor kızım ek gıdaya geçti ve önü ister istemez kirleniyor yok yani oda aynı napcam bn niye böyle olabilir acaba..yani camsirlarda o mis gibi koku olur ya oda yok ...daha yeni makine markası Hotpoint Ariston

18 Cevaplar

+4 oy
(25,181 puan) tarafından
Ayda 3 kere mi oraya takıldım :D 
(4,687 puan) tarafından
Valla bende çok şaşırdım
(15,132 puan) tarafından
Benimki beni salın diye evden gidecek nerdeyse her gün muhakkak açık bazen iki kez hatta
tarafından
Aynen bende oraya takıldım. Benimki hic bos kalmıyor
(4,687 puan) tarafından
Benim makinem bacım benim sabah benle başlıyor mesaiye :DD
(15,132 puan) tarafından
Ben de bu sabah beyazları atcam diye kalktım eşim diyor destur sabahın 7 si daha hahahah:))
(592 puan) tarafından
Evet canlar ayda 3 defa napim birikmiyor❤️
(592 puan) tarafından
Kızlar biraz abartmış olabilir 5 yada 6 dur ama bn ona değilde kirler gitmiyor
(4,687 puan) tarafından
Kuruyordur o kirler o yüzden çıkmaz
(592 puan) tarafından
Kirlerin kuruması hiç aklıma gelmemişti olabilir
tarafından
Bende devamına odaklanamadım bende de 1 cocuk var 3 kısıyız ama makıne haftada 2 yada 3 kesın calısıyor ayda nasıl 3 anlamadım ya cok temıx kullanıyorlar kıyafetlerı yada ter bezlerini falan aldırmıslar bılemedım :D
(518 puan) tarafından
Benimkide ayda 3 kere calismaz belki :D
tarafından
hayır anlamıyorum suan bı mutfak perdesı yıkansa her hafta nevresımler yıkansa zaten ayda 4 kez yapar eee camasırlar nerde kaldı yada hıc bunları yıkamıyo musunuz anlamadım ben :D
(213 puan) tarafından
bu cok iyiydi :):)
(15,132 puan) tarafından
Kız kadın dedi ya abartı dedim 3 diye 5 6 dır diyo haftada 1 bazen 2 ye tekabül eder o da
tarafından
prens annesı 44 adlı kullanıcının yorumuna bak nagiş oda 3 bıle olmaz dıyo :D
(852 puan) tarafından
Biz iki kişiyiz daha bebe doğmadı 2 günde 1 makine çıkıyor:D
tarafından
belkıde sıkıntı bende gunde ıkı kere dus alıyorum kıyafet degısıyorum bazen ne bılıyım :D mutfak perdesı aylık yıkanır nevresmler battanıyr vs ne kullanıyorsam haftada bır onlara kesın calısır yanı bılemedım
(15,132 puan) tarafından
Kız ben de sürekli çalıştırıyorum o ayrı :D aman ne bilem ya
(518 puan) tarafından
CNim demek istedigom onun ayda 3 çalışıyormuş benim ayda 3 dinlenir gerisinde çalışır oglumun yatak carsafi ve bizimki Her pazar yikanir pglumun camasirlari ayri bizimkiler ayri beyazlar ayri havlular ayri yikanir banyo paspasi ve silgi bezlerim ayri yikanir anladin
tarafından
Bende şaştim hergun makine acan ben ☺️
tarafından
Bence ayda değil günde yazacakti ben bugün en az 4 makina çalıştırdım dünde nerdeyse hergun bide çocuk varsa imkansiz bence
(25,181 puan) tarafından
Çok tuhaf valla bencede:D daha bugun 3 makine yıkandı :D
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Makina iyi değildir o zaman canım bilindikte değil zaten
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Canım çok dolduruyor olabilir misin benim makine neredeyse her gün açılıyor ayda 3 az geldi bana belki fazla sıkışıyordur
(15,132 puan) tarafından
O zaman makine tırt bacım servis çağır baksınlar olmadı yenisine niyet
(592 puan) tarafından
Borç olmasa valla şimdi gidip alcam bosh marka çok öner diler burda
(15,132 puan) tarafından
Ben Samsung aldım yolda şu an benimki eşimin bekarlık makinesiydi artık küçük geliyor
(592 puan) tarafından
Maşallah işte temiz yıkasinda isterse antika olsun
(15,132 puan) tarafından
Aynen kuzum makineden lekeli çıkınca ne anladım o işten
0 oy
(16,789 puan) tarafından
Benim de aynı marka ama çok güzel yıkıyor makinani temizler içi kır tutmuatur  yada sen fazla dolduruyoaun kız ayda üç kez de ne bilim az 
(592 puan) tarafından
Biraz abartmisim olabilir im 5 faln olabilir çok açmıyoum
0 oy
tarafından

Ayda 3 defa mı gerçekten çok ilginç 

Günde en az 3 posta çamaşır yıkayan bennn:ermm::woot:

(592 puan) tarafından
Canm biraz sinirden yazdım o kadar değil 6 defa falan açıyorum (:(:
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Benimki de Arçelik bende hiç memnun değilim bebeğin kusmugu bile aynı çıkıyor makineden bende ne yaptıysam aynı temiz yikamiyo
(592 puan) tarafından
Yenisini almayı düşünüyor musun
(3,352 puan) tarafından
Şimdi alamam da seneye anca alabilirim
0 oy
(546 puan) tarafından
Benimki de ayni marka.kaldirip balkondan aticam
(592 puan) tarafından
Dur kız atma ikinci ele ver en azından para kazanırsın
0 oy
tarafından
Allah Allah aristonu da begenirler genelde ama .Servis cagir kuzu.
(592 puan) tarafından
Yok canm hiç iyi değil Çamaşır makinisi buzdolabı ve bulaşık t aynı marka onlar çok güzel ama bu deli ediyor beni
tarafından
Anladim kuşum servisi cagir baksinlar .Ben bosch kullaniyorum ❤️
(592 puan) tarafından
Bosh var aklımda alcam inşallah burda da çok önerdiler biraz borç var bakalm saol canmm
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Önlük kullan bebeğine birde çok bekletiyorsan lekeleri çıkmaz 
0 oy
(704 puan) tarafından
Ayda 3 kez diyosun o kirler lekeler yapışıp kurur kalır çıkması da zor olur. Benim makinam da 8 kiloluk ama en geç 3 günde bir renkliler, beyazlar ve siyahlar olmak üzere 3 posta çamaşır yıkıyorum tam dolmuyor makina ama yapacak bişey yok. Sende tam doldurmayı bekleme 
0 oy
tarafından
Benim makinamda Hotpoint Ariston temiz yikamiyor en iyi deterjanı kullaniyorum yine beyazlar bir iki yıkamadan sonra grilesiyor lekeler çıkmıyor 
(592 puan) tarafından
Canm evet beyazlar özellikle bn mecburi Çamaşır suyunda beyazlri bekletiyorm yapcak bişey yok
tarafından
Aynen bende makineye çamaşır suyu da  ilave etmek zorunda kalıyorum canım
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Ayda 3 kere aciyorsan nasıl çamaşır birikiyordur o makine nasıl yıkasın çok doldurmamak lazım arti beyaz açık renk koyu renk siyah ayırıp yikaman lazım her birinin deterjanı ayrı falan :)
(592 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canm ayırıyorum tabi ki bi kere az çamaşır birikmiti koydum yine aynı
(3,725 puan) tarafından
Valla bende aynı marka makineyi 7 yıldır kullanıyorum gayet memnunum yikamasindan
(592 puan) tarafından
Bide makinanin üstünde en inatçı lekeyi bile çıkarir yazıyor
(3,725 puan) tarafından
Dediğim gibi ben memnunum
0 oy
tarafından
Ayda 3 kez makina açıyorum demişsin büyük ihtimal kirler kumaşa işliyor o yüzden cikmiyor özellikle ek gıda dönemindeyken ben kirlendigi gün yikayamayacaksam mutlaka kirli kıyafeti ıslatır deterjan döker bekletirdim ertesi gün yıkardım sen de bekletme canım 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ayda 3kezmi kız bir kıyafeti bir hafta boyunca mi giyiyonuz sjsjsj
(592 puan) tarafından
Ahahhaha yok canm bizde kıyafet bol ..eşim çok değiştiri zaten 3 yazmışım ama abartmisim farkına vardım 6 defa aciyorumdur
(45,023 puan) tarafından
6 da az ne bilim benim günlük çalışır o gün çalışmasada ertesi gün mutlaka
0 oy
tarafından
Ön yıkama yapıyor musun 
(592 puan) tarafından
Yok canm
tarafından
Ön yıkama yap iki yeri toz deterjan doldur yumuşatıcı at pamuklu da yıka geçer geçmezse servisi ara
(592 puan) tarafından
Tamam denicem şimdi inşallah geçer bide siz ne kadar toz deterjan koyursun
tarafından
Ordaki ölçüye kadar ne çok nede az
tarafından
Çamaşirin beklemesi ile alakası yok temiz yıkıyan makina her şekilde o kiri çıkarıyor, geçen beyazları bekliyeyim derken bi kaç tane küflenmiş di pamuklu da pırıl pırıl oldu
0 oy
(17,223 puan) tarafından
Çamaşirin birikmesini bekliyorsan kirler içine işliyordur. Ben bazen günde 3 defa çalistiririm. Bizimde kirli sepeti hiç boşalmaz sürekli çalişir makine. Bence daha sık çaliştir. 
0 oy
(3,739 puan) tarafından
Acaba biriksin diye çok bekletiyorsun ondan sonrada iyice kir leke nüfuz  ediyordur kuruyordur, çıkması da daha zor oluyordur belki az da olsa erken yıkamaya çalış bi dene belki farklı olur. Bir de uzun süre bekletilen kirli çamaşır  arasında nemli bi parça olursa dikkat et mantar lekesi olur o hiç çıkmaz 
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Haftanın nerdeyse 4 günü çamaşır makinesi calisiyo benim ve kirli sepeti hiç boş kalmiyo belki bekliyosa kıyafetler ondan cikmiyodur kuzum bazen benimkiler de cikmiyo kuruyo lelekeleri ondan bide vanish kosla dene lekelere çıkartır çıkmadığında ondan kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,147 göst.
9 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 185 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 400 göst.
28 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,256 cevap

333,542 kullanıcı

...