0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar merhaba, ya şu aralar hijjenle bağlı içim hiç rahat diğil. Oğlum 8 aylık emeklemeye başladı yanlız bakıyorum bazen ev işi yapıyorum bazende diğil yani oğlumdan vakit buldukca yapıyorum. Takıldığım şey  evdeki zemin, oğlum sabahdan akşama kadar emekliyor ya ben normalde her gün silerdin ama şimdi her zaman vakit bulamıyorum oyuncaklarıda yerle bir öyle oynuyor. Zeminde  her gün silmessen toz nerden çıkıyor bilmem halılarıda kaldırmışdım yaz girince. Ya sizde durum nasıl mikrop kapacak diye endişeliyim. Birde emekleyen bebek üşütürmü böbrekleri bütün gün yerde oynarsa karnı üzerinde sürekli?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
O bebeğin bağışıklık kazanmak için mikroba da ihtiyacı var sürekli steril bir alan yaratamazsin 
(37 puan) tarafından
Orasıda doğru  her yere giriyor sürekli temizlikde olmuyor
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Mama sandalyesine koyup 5 dk silebilirsin günlük ben hergün silerim 16 aylık oldu içim rahat etmez 
(37 puan) tarafından
Temizlik yapdığım  günler öyle yapıyorum çok zaman ama bazende kendim çok yorgun olduğum için yapamıyorum umarım atlatırım şu günleri
0 oy
tarafından
Bebeğinin mikroba da ihtiyacı var bu kadar kasma canim
(37 puan) tarafından
Teşekkür ederim o kadar titiz biriside diğilim aslında ama bebek konusuna gelince mikrop kapar bi şey olur diye endişeliydim temizlikde yapmak yıpratıyor bebek doğduğundan beri o yüzden ço zaman yapamadığım için suçluluk duyuyorum
tarafından
Mikrop kapması lazim bak ben çok titizdim doktor bana ağzına geleni saydı bu çocuk neden hiç hasta olmadı diye bu kadar dikkat ettiğim için sürekli orta kulak iltahabi yaşadım 1 yaşındayken sonra saldım mikrop almasına izin verdim şükür hepsi bitti
(37 puan) tarafından
İçimi rahatlatdınız için teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canim ne demek

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,842 soru

24,091,018 cevap

331,748 kullanıcı

...