0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar bir akrabamız işyerinin, evden muhasebesini tutmamı rica etti. Ama hiç anlamıyorum muhasebeden. Öğrenebilecek bişey mi kolay mı zor mu?  Benim için çok iyi olacak ek bir gelir.

5 Cevaplar

0 oy
(2,594 puan) tarafından
Sadece hesap olarak mı tutacaksın yoksa direk muhasebeci gibi mi olacak
(589 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki gerekli yönlendirmeyi dayım yapar heralde
(2,594 puan) tarafından
istersen bir dene yapamazsan birşey kaybetmezsin ama yaparsan kazancın olur en azından
(589 puan) tarafından
Aynen çok çok iyi olur bizim için. Zaten çalışmak istiyordum ama kreş fiyatları çok uçuk 2 bin civarıymış. Çalışmamın çocuğundan ayrı kalmamın bir anlamı olmayacaktı. Bu olursa çok çok iyi olur
(2,594 puan) tarafından
inşallah olur canım gerçekten çok fazla kreş fiyatları
(589 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Okulunu okumadan mümkün değil yapamazsn ki eline bir defter alıp gelir gider yazmakla olmuyor cari hesaplar var programlar var yani en basit kursa gitmedn çok zor yani
(589 puan) tarafından
Büyük bir iş yeri değil. Bundan önce dayım kendi yapıyormuş. Artık bunalmış. Dayım ilkokul mezunu
(7,827 puan) tarafından
Ön muhasebe olsa bile bilgin yksa program kullanamazsn onlarn muhasebe dediği basit şeydir o zaman program falan olmadan bakkal defteri gibi yaparsn
(589 puan) tarafından
Bakıp göreceğim bakalım inşallah üstesinden gelirim. Öğrenmek sorun değil gece gündüz çalışıp öğrenirim yeterki yapabileceğim bişey olsun.
0 oy
tarafından
Program varsa yaparsın on muhasebeyi tutturmak istiyor sana. Hesap planı ile yapman zor 
tarafından
yeniden gösterildi
Yapmak istedikten sonra olur. Başta zorlanirsin programı öğren YouTube hepsinin videoları var. Yada programların destek kısmı var oradanda ogrenebilirsin. Sana resmi kayıt tutturmicaklar o yüzden kolay olur canım.cariler olucak ama asıl muhasebe kayıtları mali müşavir yapacak sen ona fatura,giriş çıkışları vereceksin. Bildiğim programsa yardımcı olurum canım.
(589 puan) tarafından
Yaaa çok iyi olur çok teşekkür ederim. Henüz netleşmedi. Netleşirse sana msjlardan ulaşabilir miyim?
tarafından
Tabi ki canim. Özelden yaz her zaman.
(589 puan) tarafından
Çok çok  teşekkür ederim. <3
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Onu senin tutman imkansiz canim sonucta imza surkusu lazim o belgeleri kim tutuyorsa ilerde acik verildigi zaman nolacak ben muhasebeciyim oyle kolay degil o isler
tarafından
Bu arada exel degil muhasebe programları cok degisti canim yeni programlar var artik eta gmss filan var
(589 puan) tarafından
İmkansız mı? -_-
(7,827 puan) tarafından
Bilgin eğitim olmadan imkansız tabii ki en basit kasa kodu bilmen lazm bir günde öğrenilecek iş değil tek hataya bakar herşey kayar
(589 puan) tarafından
Öyle büyük bir işletme değil. Dayım yapıyordu öncesinde bunalmış yapmaktan benden rica etti. Bilmiyorum Bi denemeyi düşünüyorum. Dediğin gibi yapamaz isem bırakırım tabi.
(7,827 puan) tarafından
Kuzu büyük küçük farketmez sonuçta eline defter alıp girdi çıktı yapmayacaksn küçük bi dükkanda olsa malimüşavire hizmet edeceksn saçma sapan tutulmuş bir defterle uğraşmaz dayın sni ikna etmek için söylüyor evinde maaşı alıp borçları dağıtmakla aynı değil amacım sni kırmakta değil ama işin içinde para hesabı var uykuların kaçar öyle kolay olsa okulları olmazdı değil mi
(589 puan) tarafından
Zor bir iş demek istiyorsun yani. Dediğim gibi ben de elimden geldiğince öğrenmeye çalışacağım. Baktım yapamıyorum bırakırım. Evde olması benim için önemli bir avantaj.
(7,827 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsn
(589 puan) tarafından
Amin canım hepimizin inşallah
tarafından
Yani canim soyle bisey girisler çıkışlar karlar zararlar bunlara hesap tutup envanter olusturman lazim cari hesaplar var sen acik verdigin anda bu diger muhasebecide dikkat etmezse maliyede sıkıntı cikar yinede hayırlısı olsun hakkinda
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Görümcem muhasebeci ama soramam sesini duymaya tahammülum yok
(589 puan) tarafından
Hahahahah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ay.as18 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu