0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (3,141 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

kızlar bu beşikten kullanan var mı malum bebeğim düştü en alt kısmını kullanmak istiyorum ama normal yatağı içine koyduğumuuz kısım en alta inmiyor onu kaldırıp yatağı alta sereyim diyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından
Park beşik ben kullanıyorum bebeğim 10 aylık çokta memnunum 6 aylıktan sonra indirdim şimdi dusme tehlikesi yok çok memnunum 
(3,141 puan) tarafından
Bende bi nebze bunu engellemek için kullanmak istiyorum uyurken falan nasıl koyuyorsun
(5 puan) tarafından
Bazen beşiğin sallanma ozelligi var onu açıyorum beşiği sallayarak uyutuyorum bazende ayağımda yada kucağımda uyutup yatağına koyuyorum canm
(3,141 puan) tarafından
Anladım canım ben sallamaya alıştırmadım valla kendi yatağım ve dolabla araya sıkıştırdim beşiği yanıma alınca düşme olmasin uyursam diye
(5 puan) tarafından
7 aylık olana kadar bende sallamiodum  sonra alisti maalesef   o zamanlar  donencesini aciodum yatiriodm onu dinleyerek uyuya kaliyordu
(3,141 puan) tarafından
Anladım sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
E zaten altta yatacağı zaman direkt yatak alta koyulmuyor mu ben öyle blyorm ama hani aradaki kullanlmyo artk
(3,141 puan) tarafından
Hiç kullanmadım kuzum ben altta bi sorayim dedim ikinci çocuğum bu
0 oy
(369 puan) tarafından
Canim bu daha cok kullanisli bi cok arkadasim kullaniyo hatta bi arkadasim 5 yasinda kizini bile  alt tarafinda yatirdi atak yaptirmis yunden ikinci kizinida onda buyutuyo suan 
(3,141 puan) tarafından
Bende ikinci çocuğumu buyutuyorum ama hiç altı kullanmadım
0 oy
(746 puan) tarafından
Bende bebegim bazadan dusdukten sonra park yatak aldim ve onda yatiriyorum çok kullanisli canım. Senin gösterdiğin iki kademeli üst kademesi ilk 5-6 aya kadar kullanılıyor sonra o çıkıyor fermuarli olanı da var geçmeli olanı da. Onu çıkar ve yatağını alta ser. 
(3,141 puan) tarafından
Teskkur ederim bende şimdi öyle yaptım kendi yatağı birde döşek vardı ikisinide koydum
(746 puan) tarafından
Iyi yapmışsın canım öyle biraz daha yüksek oluyor koyman daha kolay oluyor. Bu arada bebegin nasıl oldu ?
(3,141 puan) tarafından
Daha iyi şükür
(746 puan) tarafından
Bebeklerin kemikleri esnek oldugu icin kolay kolay bsy olmuyor canim allah korumus benimki düştüğünde yerde hali vardı ne çok korkmuştum pay diye ses gelince allah bi daha göstermesin dikkat et canım.
(3,141 puan) tarafından
Bizimkinde halı yoktu parkenin üstüne düştü rabbim cümlemizin canını korusun inşallah

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 103 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (316 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 274 göst.
6 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Rmsymn (180 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 482 göst.
0 oy
9 cevap 197 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu