Ben iki kizimdada tandırınız vardı ekmel yapıyorduk hiç bilmiyordum doğumun var sandım falan hiç yoktu ikisindede çörek yaptım sıcak çay van peyniri bir güzel karnımı doyurduktan sonra doğuma gidiyordum ikinci kızımdaysa aynı öyle sobayı yaktım çay yaptım van peyniri yağlı çörek yedim bamya yaptım ama sandım hiç yoktu banyodan çıktıktan sonra nisanım geldi biliyordum nisan olduğunu üstümü gittim yatağa girdim sıcak tuttum kendimi 3 saat yattım sonra baktım saat akşam 9 bir utandım sancim var hemde fena şancı saat 12e kadar kaynanam sobayı yaktı sıcak vurdukça sancim arttı hemde baya baya artı takı son suyumu dokene kadar eşimde papci oynuyordu sanıyorum gün sancisidir cekiyorum diyorumki eşime kalk cocuk geldi diyo dur dur iki adam kaldı onlarida öldüreyim sonra doğur ya dedim kalksana adam dogumumdur diyo dur bir tane adam kaldı o zamn 1 haftaydı kendisine güzel bir araba almıştı dedim kalk yoksa arabamda doguracam araban beter olur hemen ayağı kalktı dedi hadi gidelim arabama zarar gelmesin valla çok şükür hastaneye gittiğimde 8 cm açılma vardı 15 dakikada doğum yaptım
36+3 doğurdum erken oldu biraz ama doğdu ya ) Ben o gün kontorlle gidiyorim herşey olması gereltigi gibi.. kadına diyorum ki ağrım var sabahdan beri yok dio vakti var daha.. Eve geldim anam sancılar şiddetlendi mi.. ya yok daha var kesin yalanci sanci diyorum.. onu ben aksam 7ye kadar öyle cekiyormuyum.. yok daha danayamicam kalk diyorum eşime.. hastaneye gidip makineye bağlanmamla suyun patlaması bir oldu.. ebe koştu bakyim altan dedi.. bi baktii tamam acilmis doğuma diye bağrio.. yürüye yürüye anca gittim doğumhaneye.. bana dio ki yat yatağa yok dedim cömeldim yere öylece dört ayak üzerinde 20 dk da doģurdummm yani yataga cikmasa valtim dahii yoktu.. ilk bebem cok cabuk dogdu ebelerde çoook şaşırdı.. Hergün yürüyüş yapiyordum heralde bu yüzden
Kopyala yapıştır yaptım
Doğum hikayem Kızlar ben 2 haftdır bel ağrısı çekiyorum aynı zamanda karnımda taş gibi oluyordu 3 gündür belime ve karnıma girip çıkan ağrılar vardı ama çok baika doğumun başladığını anladım artık çünkü çok başka bi ağrı insan biliyo yani merak etmeyin . 12 nisan sabahında gayet iyiydim ilkindiye doğru ağrım arttı ama girip girip çıkıyordu şiddetliydi biraz düzensizdi ama bazen 20 dakkada bazen 1 saate geliyordu neyse üzerime hiç kondurmadım her zamanki gibi ağrı diye akşam oldu gene devam ediyo girip girip çıkıyo . Sonra akşam baya güle güle oturuyorum ama ağrı şiddettli gelyo ama ben bu ağrıyla çocuk doğmaz diye hiç umursamıyorum . Neyse uyuyamadım ama gene ağrım çpcuk doğuracak kadar yok ama ağrı girdiği zaman biraz kıvranıyorum sonra yatoyorum dolanıyorum ama gayet iyiim güke güle oturuyorum neyse geçe 2 de biraz arrttı şiddeti ve sık gelmeye başladı ama gene düzensiz doğum olmaz bu şekilde düzensiz diye duruyorum öyle neyse 3 e kadar arrttı ağrılarım ama gene düzensiz şiddetli gelito ama düzensiz neyse annem ve kayınvalidem vardı yanımda artık gidelim bi dedim şiddeti artınca ambulansı aradık ambulans geldi bindim gidiyorum ama daha çok erken bu şekilde çocuk doğmaz diyerek :) neyse hastaneye geldik baktolar açılma 8 cm hemen odaya aldılr suyum az az geliyordu suyumu patlattılar bir saat içinde 3 kere hafif çok şiddetli olmayan ağrı girdi sonra baktılar 9 cm olmuş doğum masasına hemen dediler masaya çıktım hemen ve 5 -6 ıkınma ile bebeğim kucağımdaydı tarifi olmayan bi hiss Allah herkese böyle doğum nasip inşallah 11 nisan sabahında niaşnım geldi biraz Ve hemen doğumdan önce kanlı şekilde geldi 4 te hastanedeydim 04 :50 de bebeğim kucağımdaydı Çok kolay bi doğumdu kızlar ilk doğumumdu doktorlar inanmadı ilk doğum nasıl böylekolay olur diye kızlar sancınızı evde çekiin kesinliklee 41+3 te kucağıma aldım miniğimi Sorularınız varsa cevaplayabilirim kılzar
1,487,473 soru
24,316,524 cevap
345,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın