0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (2,462 puan) tarafından
Ya kızlar başlığı nasıl atayım bilemedim. Biz derin dondurucu aldık bugün geldi. 4 saat boş çalışsın dedi yetkili servis. Biz zaten iki gün somra memlekete gidicez yani dönene kadar bişey doldurmicam. Şimdi ilk sorum benim 4 saat çalıştırmama gerek var mı yoksa dönene kadar hiç çalıştırmasam, gelince mi çalıştırsam 4 saat boş? Ikinci sorum da şimdi 4 saat çalıştırsam bile gelince fişi takar takmaz kullanabilcek miyim yoksa yine o zaman da boş mu çalıştırmam gerekcek? Muhtemelen evimize dönene kadar yolda çözülmeye başlicak gelir gelmez hemen atmam gerekcek ama buzdolabımın buzluğuna atabilirim eğer derin dondurucuyu çalıştırınca bekletmem gerekirse. Bilgisi fikri olan yardımcı olursa çooook sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şimdi çalıştır 2 gün anca iyi soğutuyor ben ilk aldım da bozuk sandım ama 2 gün sonra iyi donduruyodu  gelincede rahat içine katarsın .bana 24 saat boş olsun dendi
tarafından
Hangi marka  benimki uğur derin dondurucu
(2,462 puan) tarafından
Benimki beko canım
tarafından
Canım servis bana 1 gün hiç çalıştırma çünkü içinde yağ yeri var yolda gelirken taşıma esnasında sallanıyor 1 gün sabit karışma ertesi gün fişi tak 1 gün içine bişey katma sorna katabilirsun dendi benim 3 özellikli  olduğu içindir belki servisiniz ne dediyse onu uygulayın. Hayırlı olsun canım güle güle kullan
(2,462 puan) tarafından
Olabilir canım şimdi kullanma klavuzunu da kurcalicam bakalım orda ne yazıyor. Beyaz eşyada sallanma durumunu duymuştum hatırlattığın için çok sağol :)
tarafından
Rica ederim canım:)
-Reklam-
0 oy
(416 puan) tarafından
Bizde yeni aldık bize de 6 saat çalıştırın dedi ben daha çalıştırmadim şimdi memlekete gidip gelcen ya o zaman boşken gelince hemen çalıştır 4 saat sonra içine koy 
(2,462 puan) tarafından
Yani bana da mantıklı geldi canım sağol
(416 puan) tarafından
Bizim ki Arçelik canım
(2,462 puan) tarafından
Arçelikle beko arasında gittim geldim ama beko aldım hayırlısı :)
0 oy
(18,536 puan) tarafından
Simdi çalıştırma. Eve dönünce fişini tak 4 saat bos çalışsın 
(2,462 puan) tarafından
Öyle yapayım canım çok sağol

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 281 göst.
0 oy
14 cevap 388 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy