0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhaba kizlar size bişey anlatsam gorumcem bize misafirliğe geldi 24 yaşında oğlumun 2 gün önce doğum günü vardı gelemedi biraz önce oğlumun eline 200 TL para tutusturmus neden verdin bu paraları dedim işte diyor hani şöyle diyebilir hediye alamadık o yüzden diye bende teşekkür etmedim sizce kim yanlış yapmış 

22 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Sen yanlış yaptın kusura bakmada yani o dememis diye sende teşekkür etmicn diye bisy yok 
(19 puan) tarafından
Hayır diyebilir yenge hediye alamadık bununla biseyler alırsın demek zor mu işte deyip gecistirecegine
tarafından
Senin anli agini düşünmüştür belki
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Etseydin bunda kötü bişey görmedim ben 
+1 oy
(878 puan) tarafından
Belki cekinmistir yada o an düşünmemiştir
0 oy
tarafından
Sormana gerek yok ki, belki içinden geldi verdi, belki bir ihtiyacını alsın diye verdi. Banada böyle soru yöneltilse bende açıklama yapmam ki.
0 oy
tarafından
Bence sen yanlş yapmşsn sonuçta üstünden geçmişse bile para vermş yanı hediye olmasa da olur düşünmş sonuçta
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bence yanlış yaptın bir teşeķkür etseydin keşke
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Teşekkürler demek bu kadar zor olmamalı 
0 oy
(771 puan) tarafından
Bence sen yanlış davranmissin. Niye takildinki bu sozlere bu kadar.Abartilcak hicbisey yok. Tesekkur edip gecseydin
(1,666 puan) tarafından
Işte        demiş sadece..
0 oy
tarafından
Çok kabasın. Ayıp etmişsin.
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yani varya gerçekten ağrımayan başınızı ağrıtıyorsunz 
0 oy
tarafından
Teşekkür etseydin iyi olurdu belki mahcub olduğundan bişey diyememistir 
0 oy
(13 puan) tarafından
O kadar haklısın ki düşüncesizler benim de ilk evi tuttugumuzda bayrama denk geldi yasak vardı neyse bayram bitti ne hediye aldı kaynanam ne bi başka bişey ev temizliyoruz gelmiş önüme 100 tl atıyo ne bu dedim işte evi temizliyon biz yardım edemiyoz ya dedi bende dedim benim evim kim temizleyecek ya al paranı dedim eşimde diyo yok öyle degil bayram harçlıgı o diyo ayy bir sogudum hala da ısınamadım 1.5 yıl oldu nefretlik insanlar böyleleri görgüsüz lük 
(5,941 puan) tarafından
Canım  k.b ama  arkadaşın  problemi  farklı  senin ki farklı  bunun  bu kıyaslanamz  
Senin  eşinin  ailesi  gerçekten  yüzsüzmüs  terbiyesizler
(19 puan) tarafından
Nasıl verdigine bağlı sanada biseyleri kinayeli vermiş salla ya herkesin kendi düşüncesi görüşü aslında gorumcemle hiç bı sorunum yok sadece bana açıklama yapmaması saçma geldi
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Nezaketen de olsa teşekkür etseydin keske 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Tabiki de senin  yaptığın  yanlış  sonuçta  eline  para  vermiş  ne için  verebilir ki illa  o şekilde  söylemesi  lazım  

Walla  keske  hiç  vermeseymis  iyiymiş   öyle  de kötü  olmuş  böyle de
0 oy
(17,082 puan) tarafından
Niye verdin demek yerine niye zahmet ettin ne gerek vardı falan desen daha kibar olurdu bence. 
0 oy
(462 puan) tarafından
Teşekkür etmen gerekirdi.sana söylediği zaman almazsın diye oğluna verdi belkide bunda bişey yokki
0 oy
tarafından
Ağzınmı yorulurdu Teşekkür etseydin kadın gelememiş hediye olarak para vermiş 
(19 puan) tarafından
Diyebilir ama yenge bişey alamadık onun için verdin sen istedigini al diye
tarafından
Belki utandı belkide seni düşündüğü için yaptı bende görümcemin kizi doğum yaptı bişey alamadım bebegine bi araya geldiğimizde bi miktar para koydum bebeğin hirkasinin cebine oda anladı zaten Teşekkür etti
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Eline tutusturmis daha ne bekliyorsun teşekkür etseydin
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Görümceme laf etmek isterken ben 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Valla ben kızıma verilen parayı sorgulamam kim verdiyse teşekkür ederim neden verdin niye verdin nasıl verdin düşünmem sormam 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,199 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.
5 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 505 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,294 soru

24,056,297 cevap

329,924 kullanıcı

...