0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gün içinde devamlı konusuyolar mi benimki bir iki kelime söylüyor onun dışında konuşmuyor soyletmeye çalışıyorum yapmıyor da birde isimlerine herzaman hemen bakıyorlar mi benimki 3 4 demeden sonra anca 

7 Cevaplar

0 oy
(2,392 puan) tarafından
Aynı benim kızımda öyle 15 aylık
tarafından
Normal miki ozaman ya
(2,392 puan) tarafından
Yani diğer iki çocuğuma göre biraz geç kaldı sanki bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(8,256 puan) tarafından
Benim ki 2.5 yaşında konuşmaya başladı aralıkta 3 yaşına girecek şimdi baya konuşuyor 
(3,555 puan) tarafından
Benim kızmda 29  30  aylık hiç konşmuo anne mama no bir gelme hav hav bunlar bazen çok korkuorm bazende konuşur ya acele etme diorm kardeşide var inat mı edio acaba
(8,256 puan) tarafından
4 yaşına kadar normalmis konuşması endişe etme her çocuğun gelişimi farklı oluyor
(3,555 puan) tarafından
Oğlmda nerdeyse bir yaşına gircek hayırlsyla konuşsaydı kardeşi içinde iyi olurdu iki bebeğmde erken doğdu oda etken olablr
(8,256 puan) tarafından
Benim ki de 34+0 daydi gelisimi küçük dogdu ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum. Bi de benim tek cocuk kardesi yok ben sürekli konuşuyorum oğlumla akşama kadar her şeyi anlatıyorum mesela sebze yikayacaksam onu bile söylüyorum isimlerini bilsin diye
(3,555 puan) tarafından
Kızım 36 oğlm 34 haftalık doğdu bakalm inş çabk konşr
0 oy
(241 puan) tarafından
Benimki 17 aylık hiç konuşmuyor mirildaniyor sadece 
tarafından
Normalmidir ki
0 oy
tarafından
10 gün sonra 16 aylık olacak kızım anne baba anane abla falan diyor sürekli seslenince hemen bakar 
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(13,002 puan) tarafından
20 ayını geçti son 2 aydır baya kelimeleri var hala tekli ama ismine  bizimki de 3.4 çağırırsan sonra bakar normal sesin çocuk 
tarafından
Maşallah canım normalmidir bizimkide ozaman
(13,002 puan) tarafından
Normal görünüyor canım
0 oy
(3,138 puan) tarafından

14 aylık kızım. Ge ge, ti ti, mama, baba, nii diyor. Yani anlamaya çalışıyorum ne dediğini:D seslenince de bazen hemen bakmıyor

tarafından
Maşallah minige
0 oy
(2,594 puan) tarafından
yani hiç susmadan konuşmuyor tabi ki ama konuşuyor mesela hayvanları açıyorum at diyebiliyor sadece diğerlerini taklit ediyor bana bişey göstericekse yada bişey istiyorsa kaldırıyor beni hadi gel diyor bişeyi atınca attii diyor böyle yabi öyle şakır şakır konuşmuyor zaten 10-12 kelimesi falan var gerisinde mırıldanıyor eğer çok dalmadıysa ilk seslenmemde dönüyor bazen oyuna dalıyor
tarafından
Normalmidir ozaman hemen bakmamasi
(2,594 puan) tarafından
sonuçta bakıyor anlıyor canım bazen dalabiliyorlar dediğinizi anlıyorsa komutları yapıyorsa ki bazen yapmamaları normal
tarafından
Gel diyince gelir biseyleri elime veriri saçını tara diyince tarakla tarar telefonla alo yap dedimde yapar mama yiycenmi dedim de ağzını sapirtadiyor vs vs ama bazen hiç yapmıyor :)
(2,594 puan) tarafından
maşallah gayet güzel anlıyor yapıyor canım bazen işlerine gelmiyor de ondan yapmıyorlar :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,674 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 283 göst.