0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (7,134 puan) tarafından
Kizlar bizim evin erkegiyle  yani kocamla kaynanam ekmek yapmak için anlaştılar beni hiç muhattab alan yok dunde eşimi aradin 25 kilo un al diye oda tamm dedi sabahtan elime yapacakmış öğlenden sonra bize  

Gelin kaynana çok akıllılar heralde öğlen yemeğini bana kitledir sabahtan ektim gircek sadece cokelek  domates doğrayıp çay yapcak öğlen yemeğini bana kitlemisler  bende eşime dedim ben girmicem ki dedim oda git bizim ekmeğimiz dedi onlar sinsi ve fırsatsa bende onlara ayak uydurmam saat 2 veya 2. Buçuk gibi gidip oğlan türkiye diye çıkıp gelcem lafimida sokacam orda sokmazsam içinde kalır birde öğlenden sonrayı bize yamalarındaki sebebi hem oğlan yemeği hemde akşam üzeri işlilik  yani iç malzeme hazırlanacak ekmekcilere  onu birde ortalık toplama işi bende hemen bi öğlen yemeğini yalandan yapıp kavgam oda yaparsam yapmazsam oda yok

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım o kadar karışık anlatmışsın ki tekrar tekrar okudum öyle anladım
(7,134 puan) tarafından
Bende okudum anlamadım benim yazdıklarımı otomatik değişmiş
tarafından
ben anlamdım ya :(
-Reklam-
0 oy
(17,123 puan) tarafından
Canim fazla mi abartiyorsun acaba. Sonucta sizin için ekmek yapilacak yemegini versen ne olurki. Ben gocunmazdim hazirlamaya. 
(7,134 puan) tarafından
Hayır canım niye fazla abartayım ki benim oğlum 2 yaşında altımınkiler büyük yani oğlan yemeği daha mesekatli  o yapsaydı hem oğlana kadar durup o gircek evine ben gircem burdan birde oğlan yemeği akşam yemeği oralarin  toplanması hep bana kalcak
(17,123 puan) tarafından
Canim yufka işini bilirim annemler de yaparlar. Kimse oglen icin ağir yemek falan istemez hep hafif şeyler yenir. Yemek zamanimizi alip uykumuzu getirir derler hep. Sende abartmadan biseyler hazirla. Akşam ortalik toplanirkende eltine seslen yardim et diye. Bana ekmek yapan olsa akşama kadar çayıni suyunu hazirlanirim valla.
(7,134 puan) tarafından
Işte eltim  oglene kadar durup çekip evine gitcek
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Ne anlatıyor biri bana özet geçsin
(7,134 puan) tarafından
Kız sus hep otomatik  cevirmis
(163,362 puan) tarafından
kaynanasi ve eltisi yufka yapcakmis sabahtan eltininki yapilcak oglen sonu bu bacininki buda diyoki  onlar uyanik oglen sonuna benimkini yapip bana oglen yemegini ve ortaligi toplamayi kitlediler
(13,672 puan) tarafından
Öğlen yemeği ve ortalık toplamak ekmek yapmaktan iyidir yani sağol sevdoş :)
0 oy
tarafından
Neden sürekli bi laf sokma derdindesiniz ben anlamıyorum yapıver yani nolcak ki kız ben akşama kadar kaç kere sofra kurar kaldırırım bunlar işmi sanki abartma bence bu kadar 
(7,134 puan) tarafından
Iyi anaa hiç değer görmüyorum ki o taraftan ve beni muhataba alıp ekmek yapılacak diye plan yapanda yok ben sadece eşimden duyuyorum o aranıyor ona soylenir
0 oy
valla yufka yapmak gööt ister herkez yapamaz banada yapan olsa ben tenizligide yaparim yemegide gocunmam o yufkanin hamurunu yogurmak bile cok zor kolaymi 25 kilo unu yogurmak acmak
(7,134 puan) tarafından
Iyice sadece benimki yapilmicak ki altın öğlene kadar durup evine gitcek  bende burdan gitcem  oğlan yemeği akşam yemeği oralarin toplanması bana kalacak o sadece bi sabah kahvaltısını verip çekip gitcek
kalsin kiz isten kacma yaa
(7,134 puan) tarafından
Kız o taraftan değer görsem yeminle kaçmam ama biz kaynanayla  konuşmuyoruz bile kusuz yani
bisi olmaz yapilsin yufkan sonucta yilda 1 kez
0 oy
tarafından
Bazı şeyleri nasıl kendinize dert ediyorsunuz bana deseler kocam a yada ben koşa kosa giderim öğlene kızartma yaparım aksama nohut pilav salata çorba yaparım sonuçta ayda yılda bir olan şey onlar ekmeği yapsın sende yemeği eline yapışmaz ya hele o ekmegin tadı hiç bişeyde yok şimdi olsa peynirle ne güzel gider 
(7,134 puan) tarafından
Valla sadece bana yapılmıyor yaa ozaman adam akıllı plan yapacaklar hem konuşmuyoruz küsüsüz  yani kaynanayla  benim elime yapışır valla böyle iş güç olacak birinin üstüne yikilack olsa bizi biliyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 600 göst.
0 oy
15 cevap 874 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 368 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,174 cevap

330,885 kullanıcı

...