0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Kızım da göz kayması var sanrım devlet hastanesi göz ölçüm yapamadı araştırma hastanesine sevk etti normal polikliniğr aldık gene ölçemediler doktor hemşireler vardı kızımda huysuzluk yaptı bi profesör var o kadın çocuklar ile iyi anlaşıyor obun olduğu gün gelin dediler en başından beri ben ona gidelşm diyordum yeğenim de gitti çünkü ona şimdi dedim direk o kadına alalım randevuyu acele etmeyşn vs diyo kayınbabam işte o kadın normal poliklinik te bakacak dediler vs diyo bende hani kızım ürkeceğine bir sürü insan içinde beklemeden içeri girmiş olcaz benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum napsam sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben olsam direk en iyisi en güveniliri hangisiyse ona götürürdum 

Sağlık konusunda çok titizimdir hele mevzu evlatsa
(769 puan) tarafından
Güvenilir olmasa oradaki doktorlar ona yönlendirmez bence ya orada kızımla beklemektense direk içeri girip işimizi hallederiz diye düşündüm doktorlardan korkuyo tek 1 kişi ilgilenince belki korkmaz
tarafından
Öyle yap canım o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al randevuyu canım bu işlerin bdklemesi mi olurmus zaten hemen bir gün sonraya almiyorsun.
(769 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum bende
0 oy
(17,330 puan) tarafından
Ne kadar erken tedavi olursa o kadar iyi neyi bekliyosunn o kayinbabada her halta karışmasın bı zahmett can bu sonuçta  
(769 puan) tarafından
Onlara göre önemsiz bişi sanki ben abartıyorum tekrardan devlet hastanesine götürmeyi düşünüyo ilgisini beğenmiş vs
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Direk en güvenilir hangisiyse ona götürün benimde kızımda kayma var gözlerinde ama temiz çıktı çok şükür göz testi
(769 puan) tarafından
Nasıl tedavi uyguladılar canım kızın kaç yaşında

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
26 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 394 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 550 göst.

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,041 cevap

331,210 kullanıcı

...