0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Görümcem evleniyor demistim size esimin bisuru borçları var eşimde ailesini aradı baya 17 saat uzakliktalar para istedi isteme sebebi gerçekten 17 saatlik ık yolu otobüsle gidemezdik bebekle oda uçak parası istedi borç olarak dediki onlara ama biz geri donucez benim isim var borcum var onu kapatcam dedi esimin annesi hayır gelirsen gidemezsin burda bizimle yasayacaksiniz  ben yemekler yaparım orda perisan oldunuz dedi sonra bana dediki babandan babanneden para istesene bende istedim zaten kziima harcadım dedim ne çabuk bitirdin dedi mama bu bitecek tabi dedim sonra konustular işte bende ben gitmek istemiyorum düğüne gidip eve geri donemezmiyiz ne demek orda kalın bune saçmalık ben kadınım nasıl yasicam evde abinle babanla dedim eşimde sustu 2gun geçti bisey söylemiyor alt tarafi düğüne katılıp 1 hafta durup evimize dönecektik neden uzattılar bizi bukadar anlamadim acaba para istedi diyemi ama yok paramiz yaratalimmi şimdi dicekler kesin o kız bırakmadı gelsin düğüne desinler 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,222 puan) tarafından
Uçak parasını ordan istemişken takı olarak ne takmayı düşünüyorsunuz normalde abi olduğu için eşinin bilezik takması gerekiyor ki eli boş dönülmez yani 
(19 puan) tarafından
Abi değil en en küçük benim koca hiçbişey takmiyor
(1,851 puan) tarafından
Kadın neden bahsediyor siz takı diyorsunuz
Allah aşkına biraz mantık
-Reklam-
+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Esin bir sey takmasi gerek çeyrek taksa bari. Muz yiyormuş bebegin kahvalti da onsuz yapamiyormus kahvaltıyı nerden para buluyor da esin her gun muz yiyor onu anlamadim.

Sen sıkışınca surekli ailenden mi para istiyorsun.?
(694 puan) tarafından
Otobüste de rahat edemiyormus insanların ne kadar tuhaf dertleri var ya bunları okudukça kendi dertlerime bakıp gülüyorum bunlar başkasının başına gelse kendilerini keserler herhalde
(4,692 puan) tarafından
Valla bende bazen su gelinlere anlam veremiyorum paraları yok kardeşinin düğününe gitmeye ama her sabah muz yemek biraz tuhaf geldi o evlat evet ama o da kardeş ya ben demiyorum çocuğa muz vermesinler ben de her gün oğluma veriyodum ek.gidaya geçtiğinde kızım var ek gıdaya geçince ona da verecem ama boyle alabiliyorken de kimseden yol parası da istemem
(694 puan) tarafından
Ya kardeşinin düğününe gitmem evladımın boğazından kesmem asla o ayrı konu fikrine saygı duyuyorum ama uçak param yoksa gece biletini keser giderim otobüsle wc ihtiyarında saat başı terminallerde duruyor zaten kalkipta uçak parası için asla kimseden bir kuruş istemem
(1,950 puan) tarafından
Aaa linç yememisim:D sagolun kizlar. Doğruları söyleyince linç yiyorum genelde. Ben baska acidan bakayim dedim olaya. Muzsuz yapamiyormus bebek kahvaltiyi tobe yarabbim.
0 oy
(1,860 puan) tarafından
E tabi para istedi diye geçinemiyorsunuz burada kalın demişler kısaca
(19 puan) tarafından
Nasıl kalalım canım bebegime mama almicani söylüyor benim kızım her sabah muz yer muzsuz asla kahvalti etmez onlar almazlar benim kizima muz onların derdi benim koca
(1,860 puan) tarafından
Artık bilemicem orasını ama gitmek için yol parası isteyince böyle olması normal
0 oy
tarafından
Kadın demiş yaa orda perisan oldunuz diye sizi düşündüğünden bence 
(19 puan) tarafından
Oglunu olmasın o
tarafından
Onu bilemem
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Bilmiyorum orda kalmanız yanlış ama uçak için de borç para istemek ne kadar doğru sonuçta kardeşi ben olsam giderdim otobüsle gece çıkarsın çocuğu bi şekilde idare edilir ama orda kalmanız saçma
(19 puan) tarafından
Bilmiyorum kalamıyorum ben rahat lavabo kullanamıyorum
0 oy
(17,717 puan) tarafından
Kocan gidip dönsün sen gitme. 
(5,123 puan) tarafından
Bence de
(1,851 puan) tarafından
Bende aynı şeyi diyecektim kocan gutsin gelsin bebekle okadar yolu gelemedi der
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Sacmaliga bak ya kaynananda değişik paranız yok kesseler uçak biletini birşeyleri mi eksilecek benim düğünümde de kaynimin oarasi yoktu kaynanam kesti onla çocuklarının bileti annelik babalık bugünler için değilde ne zaman gitme burda kal ne demek ev üstü gibi yaşanır mı 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 523 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Birsel.. (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 459 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 527 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 549 göst.