0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
14 haftalık hamileyim.Doktorum ısrarla aşı ol diyor.Aile hekimim asla olma diyor yan etkileri çok diye.Yakın çevremde kim aşı olduysa koronadan beter olduklarını söylüyorlar.Çok kararsizim olsam mi olmasam mi?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olma bebeğe zarar verebilir. Ben emziriyorum bebeğime zarar verir diye ben olmadım
(454 puan) tarafından
Zaten bebeğim için kararsiz kaldim yoksa olurdum .Ya hem parol dısında ilaç kullanma diyorlar hem de aşı ol diyorlar.Bu ne yaman çelişki?
tarafından
Valla aşı falan olma doktorunu dinleme sağlıkocağını dinle. Doktoruna söyle benim bebeğime bişey olursa bunun hesabını sen bana verebilecek msin
(454 puan) tarafından
Sağlik ocağina gittim kesinlikle yapmiyoruz dediler.Doktoruma deyince bilgisizlikle suçladi onlari.
tarafından
Doktorun bilgisiz bence
-Reklam-
0 oy
(1,849 puan) tarafından

...Ya artık şunu idrak edin  aşı zaten koronadan korumuyo sadce antikor ürettiği için hızlı iyilesmeyi sagliyo 

...bellemissiniz bir aşı şöyle böyle aşı olan ölüyo olmayanda ölüyo yüzyıllar önce aşımı vardı da millet gripten bile ölüyordu yani 

....artık duyarlı olun ve gidip asinizi yaptirin

.... Hamilelerde zaten aşı olabiliyolar bu konuda Dr lar zaten bilgi veriyo bebeğin için korkabilirsin burda sana ol desek gidip olcakmisin
(454 puan) tarafından
Duyarsız değilim ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim.Her kafadan bir ses çikıyor ve aşı olanlar çok yan etki görüyor.Sadece bebeğim için endişe ediyorum.Yine kaybetmek istemiyorum.Sorun aşı olmak değil,düsündüğüm tek şey bebeğim.
(1,849 puan) tarafından
Tamam güzelim anlıyorum seni Dr diyosa öyle yap diyoruz hepimiz sana
(454 puan) tarafından
Kimi doktor yap diyor kimi asla yapma diyor bebeğe nasil bir zarar vereceğini bilemeyiz.Normal insanlarda bile çok yan etki görülürken hamileyken ister istemez korkuyor insan işte
tarafından
Ben Samsun dan Elazığ a geleceğim için yolculukta sıkıntı çıkmaması için aşı yapmak için sağlıkocağını aradım söyledim orda doktor da ebe de bana söyledi ki senin bebeğin var emziriyorsun yapmak zorunda değilsin. Hamileler ve emziren annelerin yapma mecburiyeti yok isteğe bağlı yapıp yapmaman. Ama bizim sana önerimiz yapma çünkü bilim insanları bebeklere herhangi Bi zarar a yol açar mı diye henüz Bi araştırma yapmamış bebeğine zarar verebilir de vermeyebilir de. Bende dedim yapmıyorum o zaman ve hastanelere gidiyorum alışveriş merkezine gidiyorum yolculuk yapıyorum herhangi Bi sorun yaşamadım. Bunun duyarsızlıkla Bi alakası yok
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Ya kuzum bilmiyorum ama bence hamileyken olma kardeşim doğum yapmayı bekledi doğum yaptı doktor altı ay sonra vur demiş

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
0 oy
6 cevap 582 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Umayy (608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,545 soru

24,185,066 cevap

336,571 kullanıcı

...