0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Dün eşimle tartıstık aile meselesi idi.. 

Alt bir komsum var buraya yenı taısndık 2 kere gormuştüm

kere kahveye gelmişti 

Neyse morolaım bozuktu cocuguma da havası degişşinndue indik yayına ne oldu dedı olanlar anlattım dokuldüm gıbı anlarsınız 

İntegramda falan arkadaşsız aile meselesı ya aileye nde biliyor kimseye benı anlatamaz herhalde.. İnsanlar bulmak kolay olmus.. Aslında ii kadın.. Aklı basında bır sey de ne bilim ben sonrada aklım basıma geldı. Daha oncede ortak tanıdık vardı. Korkuyorum. Gereksız mı.. Laf tasır mı ki. 

Ben mi sacmalıyorym. Pişman oldum ama geç oldu.. Nasıl düzeltecem.. Gıdıo aramızda falan desem mı kadına naısl derim kırmadan

9 Cevaplar

+2 oy
(4,763 puan) tarafından
Bugün tekrar görürsen bişey olmamış gibi git yanına işte dün beni dinledigin için teşekkür ederim normalde kimseyle paylaşmazdim samimiyetine güvendigim için anlattiklarımın aramızda kalacağını bildiğimden döküldüm biraz başını agrittiysam kusura bakma de mesaj yerine ulaşır 
(41 puan) tarafından
Tamam 12 gibi gıdecem.  Yarim saat kalır gelırım... Boyle dıyecem
-Reklam-
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Soyle seninle paylastim derdimi kimseyle paylasma anlatma sana guvenerek konustum derdimi anlattim 
(41 puan) tarafından
Bugun gıdıp oyle mı dıyım m
(2,535 puan) tarafından
Evet soyle yoksa icin icini yiyecek dusunmekten
(41 puan) tarafından
Yiyor vallahi Kocam dun neyin var dedı. Soylemeıem.. Kafama takıldı
(2,535 puan) tarafından
Git konus anlayisla karsilar ya
(41 puan) tarafından
Gıdecem 11 gıbı
0 oy
tarafından
En son bekarken böyle bir hataya düştüm az kalsın nişanı atıyorduk kuzum
(41 puan) tarafından
Ya olay tazeydı.. Kocam da bana cok üstüme geldi
0 oy
(325 puan) tarafından
Artık olan olmuş bence de git tatlı bir dille aramızda kalsın de ve mümkünse aile arasındaki tartışmalarınızi tamamıyla güvenmediğiniz birine anlatmayın
(41 puan) tarafından
Töbeeee ettim m... Yaa. Bır daha aslaaa.... Nasıl korkuyorum suan biliyor musn
0 oy
(496 puan) tarafından
Ben normaldr kimseyle paylaşan biri değilim kendimi sana yakın hissettim yanlş anlamazsan burda konuşulanlar burda kalsın diye ufal bi uyarı yapabilirsin zaten aakterli biriyse anlatmıcaktır
0 oy
tarafından
Kişiliği nasıldır bilememki
(41 puan) tarafından
Cok guevnsınz ***** bırı degıl.. 2 cocuk annesi. Aklı basıma kaıdn da ben cok korkuyorum dilin kemıgı yok
0 oy
tarafından
Bence direk soyleme ya kahveye cagir ya sen git laf arasinda ay seni gercekten sevdim bi sana naltiyorum icimi sana doktum sana guvendigim icin de o anlar zaten cocuk gibi aman soyleme aramizda falan dersen kirici olabilirsin belki
(41 puan) tarafından
Haklsın.   12 de gıdecem boyle derim.. Boyle dıecem.. Sana guvenıo içimi doktüm. VS dicem... Saat 12 olsun yada 11.... Zamanda gecmıyır... Kurtulmak istiyorum yükten
tarafından
Korkma bide olan olmus yani agzindan cikanin pismanligi olmaz yapacak biseyin yoko karsindakinin karakterine kalmis bisey sonucta belkide bu sır sizin dostlugunuzun temelide olabilir :)
(41 puan) tarafından
Ben cok süphelenmıyorum kadından. Ama zaten ben takıldım ya. Gitmezsem içim rahat etmez.
Uyarcam söylemez herhaldw
0 oy
(41 puan) tarafından
Bende şans yok. Gittik kadın uyuyormuş..gırmeden bır sey demeden geri geldik... Offf. Off. Kurtulacaktum
(4,763 puan) tarafından
Pencereden kontrol et ara ara çıkarsa in hemen aşağıya
(41 puan) tarafından
Baktım olmuyor aksma 6 gıbı ararım..
0 oy
tarafından
Ben de yaşadım bunu bikac kez. Sonrasında öyle bişey olmadı ama ben kendi kendimi yemiştim. Artık kimseye bişey anlatmıyorum. İçimde tutmak da zor ama o bir süre sonra geciyor ama diğer kurt içten içe sürekli yiyor :) ne demişler sırrın sendeyse o senin esirin, başkasına anlatırsan sen onun esiri olursun, böyle biseydi işte. Diğer yorumlarda arkadaşlar söylemiş, bence de alttan alttan ya işte çok dolmustum senden de laf çıkmaz biliyorum o yüzden öyle konuştum da konuştum falan de
(41 puan) tarafından
Aynen. Sabah beri var yaaa..... Stres lıyım
Yanı keske içimde kalsaydı.. Bugun bu olayı halledecek yoksa catlar ölürüm.. Yanı derdimi unuttummm buna düştüm.uuzn zamandırda tanımıyorum ya. Net bir sey diyemiyorum ama korkuyorum..
tarafından
İnşallah tez vakitte hallolsun. O duyguyu Cook iyi biliyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 354 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (944 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,842 soru

24,077,956 cevap

331,041 kullanıcı

...