0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kac dis beraber cekilir bir günde.  Benim 7 tane cekilcek ama bir gunde hepsini cekmezler zararli dedi ablam . Doğrumu sizcede . 

4 Cevaplar

0 oy
(12,967 puan) tarafından
En fazla 2 diş diye duymuştum 
tarafından
Evet ablamda öyle dedi
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Canım genelde sağ taraf veya sol taraf olarak çekilir 7 tane dişinin hepsi aynı taraftaysa hiç bi sakınca yok . Aslında her taraftan da çekilebilir ama çekilen tarafla yemek yiyemediğin için sağlı sollu çektirme daha uygun olur geçmiş olsun. Bu arada ağız ve diş sağlığı teknikeriyim
tarafından
Sagol canim . Tel taktircam onun icin çürükleri kırıkları cektiricem
tarafından
Dolgu olmasi gerekenlerde var ama ***** diye zor yapilir acaba tel takilip duzeldikten sonramı dolgu yaparlar
(157 puan) tarafından
Ağız tertemiz olunca tel takılır canım dolgu kanal çekim diş taşı temizliği gerekli olanlar yapıldıktan sonra tel takılır
tarafından
Cok tedirginim ya insallah iyi uyuşurda acimaz
(157 puan) tarafından
Uyuşur uyuşur merak etme orada birşeyler yapıldığını hissedeceksin ama acı duymayacaksın ikisini birbirine karıştırma olur mu
tarafından
Oldu bitti şükür ilk seans . Evet dedigin gibi biraz kökte bi sızı hissttim ama acimadi fazla
(157 puan) tarafından
Gözün aydın canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
2 dis çektirdim taş catlasın en fazla 3 dis çekerler tahminim 
tarafından
Acidimi peki
tarafından
acımak ne kelime canm 20lik cektirmistim gömülü cok zor cıktı kolay uyuşmadı 2 gün başımı yastıktan kaldıramadım
tarafından
Uyuşursa acimaz ama etkisi gecince acir diye düşünüyorum
tarafından
tabiki öyle benim de bu sebepten kalkmadı başım tek doz narkoz yerine 2 doz yapıldı her ikisine de aciyi hissettigim için uyuşukluk geçtikçe agri çöktü
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ben 2 dişimi birden çektim 
tarafından
Yarn cekicem allah yardim etsin

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 933 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Huthut (894 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,173 soru

24,108,191 cevap

332,812 kullanıcı

...