Kızlar aranızdan biriyim kendi hesabımdan yazmak istemedim bugun biryere gidicektk arabaya 1 haftadır binmiyorum oda işe gidip geliyor neyse dedim bu koltuk niye arkaya çekilmiş bu kadar dedim bilmiyorum dedi neyse oturdum koltukta parlıyan birşey var baktım sarı bir saç eşime dedim bune gönül ablanın o dedi bende dedim arabada ne işi var hemde ön koltukta bagırmasa basladı kadın 50 yasında kadın hasta 3 gündür ben bırakıyorum eve bunu da mı kıskancan dedi ben tamam bırak ama ön koltukta neden oturuyor ayrıca bana 3 gündür bıraktığını söylemedin dedim bagırdı cagrdı neyse bende eve geldim bunun arkadaslarımı takip p ettiği kişilerden gönülü buldum 1. Bu kadın 50 yasında değil bildiğin 20 li yaslarda bir bayan ve hikayesine de eşimle arabada sezen aksu dinlediği şarkıyla story atmıs o kadar sinirliyim o kadar öfkeliyim ki kızlar
Ay var ya o kadr sinir oluyorum şu erkeklere lan madem baska kadinlara ilgin var kendini tutamion daha ne demeye evlenipte karınin canini yakion be ******** sözüm eşine degil yanlis anlama şu karı kız pesinde evli oldugu halde aldatip yada aldatmaya meyilli olan suçunu yüzune vurunca da kabul etmeyenlere tut bi kaşık suda boğ öyle canimi sıkıyolar hemen hergün bi sürü post okuyorum burda deli oluyorum yaa
1,493,315 soru
24,399,526 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın