0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim sigortam yok ama barkurum çalişiyor   yanliz sigorta olmadan kredi veremiyorlar konut kredisi çekecektik acaba nasil sigortalı yapabilirim kendim sigortamı yatırsam kredi çekebilitmiyim bilgisi olan yazsın aynı bu durumu yaşiyan

4 Cevaplar

+2 oy
(1,738 puan) tarafından
Bagkurda bir sigorta cesidi siz bu ayrimi bilmiyorsunuz yorumlarda kendimi sigortaliya nasil cevirebilirim diye soruyorsun.  Senin bagkurun varsa zaten isveren sigortan  var demektir kredi oyle hemen verilmez bankalardan kart alacaksin faturalari flan ordan odeyip guvenilir musteri olacaksin boylece puanin kredi yukselecek  ayrica yeni bagkurluyum demissin birden vermezler en az 1. 2  yil aktif olmali 
tarafından
İşte bende bunu bilmediğim için sizlere soruyorum biliyorsam neden sizlere sorayım.  Barkurumuz yeni 1 ay dır yatırıyoruz.  Banka bunu kabul etmiyor . Sigorta istiyor. Ben kendimi nasıl sigortalı yapabilirim dediğim şey arkadaşımın şirketi var ordan çalışan olarak girsem olurmu. Ben sizlerden bilgi istiyorum .  Bilmemek de ayıp bişey değil . Sordum sizinde bir bilginiz varsa yazarsınız yoksada bana cvp vermek zorunda değilsiniz
(1,738 puan) tarafından
Bagkurunu duzenli odersen krediyide rahatca alirsin . Bende bagkurluyum telefonla kredi çekiyorum 3 yil oldu
tarafından
Daha yeni ya vermiyorlar
tarafından
Bide ilk kredinizi kaç ay barkurunuzu yatırıp çekmistiniz
(1,738 puan) tarafından
Ben bundan once babamin sirketinde sigortaliydim 2 sene ilk 10bin zor verdiler o zaman çekmiştim. Kredi puanim dusuktu 900lerdeydi suan yuksek. Herseyi duzenli odedigimiz icin kartlari surekli kullaniyoruz
-Reklam-
+1 oy
(1,242 puan) tarafından
Ben bagkurluyum kredi çektim 26yasindan beri eşim hep yatırdı 2kere de kredi çektik veriyorlar
tarafından
Peki kendimi nasıl sigortalı yapabilirim çünki bana sigortaniz olmanız gerek diyor
(1,242 puan) tarafından
Ne alaka ki bize demedi bilmiyorum ben hep bagkurluyum anca sigortalı bir iş e girer sen sigortan olur
tarafından
Bagurunuz kaç yıldır çalişiyor
(1,242 puan) tarafından
8sene kesintisiz yattı 2 senem kaldı çok şükür
tarafından
Bizim daha yeni ondan dır heralde 1 aydır yatiriyoruz
(1,242 puan) tarafından
Heee çok yeni sizin
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bağkurun aktifse çekersin pasif mi? 
tarafından
Gittik ama vermiyorlar illa sigortaniz olması gerek diyorlar barkuru yeni yaptik
(13,306 puan) tarafından
Ondandır o zaman
0 oy
tarafından
Bende bağkurluyum kredi veriyorlar sürekli bankadan ararlar kredi verili diye neden vermesinler ki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.