0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kızlar ya bu minik ruh hastası var ya, bilerek kafasını vuruyor bazen yere bazen dolaba felan. İlk birkaç kere yaptığında tepki verdim yapma diye baktım bana baka baka bilerek yapıyor tepki vermemeye başladım ama hala aynı bana bakıp, kahkaha ata ata kafasını vuruyor p.s.ik.opat gibi :D 1 haftadır felan böyle, bu bir süreç mi acaba 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet süreç ama dikkatli olman lazım vurmasina müsade etme zararlı çok 
tarafından
Çok sert vurmuyor aslında ama tepki verdiğimde inatla daha çok ve daha uzun süre yapıyor, tepki vermediğim zaman birkaç kere yapıyor sonra başka bir oyun oynamak için dikkatini dağıtmaya çalışıyorum tabiki
-Reklam-
0 oy
(163,574 puan) tarafından
gerilince kuzeyde halen yapiyo
tarafından
Sinirlenince yapsa neyse dicem haklı arada benim bile yapasım geliyor hahaha ama gel gör ki normal durduğunda yapıyor hiçbir şey yokken =)))
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Oğlumda aylardır yapıyor ya çok rahatsızım bu alışkanlığından
tarafından
Evet çok rahatsız bir durum ya, önceden bir de hayır dediğim şeyi ne güzel yapmazdı 1 yaşına girdi birşey oldu bu çocukta hiç umursamıyor şuan ahahah
0 oy
tarafından
Benimkide yaptı kuzum hic tepki vermedim bidaha vurup canı acıyınca bıraktı artık yapmıyor
tarafından
Aslında çok sert vurmuyor hafif hafif vuruyor belki canını acıtsa yapmaz o da.  İlk gün tepki verdim sadece 1 haftadır tepki vermeyip dikkatini dağıtmaya çalışıyorum
0 oy
tarafından

Hahahshshshshhdhdhdhdh 

Biliyor musun  benim esim de cocukken boyleymis  yapar yapar gulermis hshshs :D ☺️ okuyunca cok sasirdim.

Gerizekaliii olcak diye korkmuslar  dhhdhd :D ❤️

Ama su an gayet normal :D korkma hshshs

tarafından
Ya öyle bir korkum yok benim de rahatsız edici alışkanlık haline getirir de sürekli yapar diye korkuyorum, valla bakalım yapma süresi azaldı dikkatini dağıttıkça ama sanırım bir süreç =)
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Ya bizde de var öyle minik bir piskopat kafasını yere vuruyo duvara vuruyo bazen oyun olsun diye yapiyo bazen sinirlenince yapıyo dağıtacak fındık kafayı
tarafından
1 yaşında bir de daha, 2 yaş sendromu olunca ne yapıcam diye düşünmeye başladım vallahi, sinirlenince çığlık atıp kızarıyor bağırıyor sadece şu anlık ama bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Yavaş vuruyor Allahtan belki bir gün canını acıtırda bırakır ahha
(11,581 puan) tarafından
16 aylık artık sinirlendigunde bana vuruyo kafasini vuruyo isiriyo eline geceni tutup fırlatıyor sınırı de yaman şimdiki bebelerin

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 67 göst.
7 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rarara (1,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
+1 oy
1 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı

...