0 oy
1,847 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biz 10 aydr evlyiz 6 aylık gebeym eşimin kız arkadaşı fazla yok iki tane görüştüğü kız arkadaşı var oda biri arkadaşnn sevgilisiymş ve 2 siyle daha samimi ama ben istmyrm kız arkadaşnn olması zoruma gidiyor olmasını istemyrm acaba benmi kuruntu yapıyrm yoksa normlmi sizinde eşlernizin kız arkadaşı var mı  siz nasl karşılıyosunuz bu durumu

70 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla hiç yok olamaz da hayırdır yani :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ayrı erkek arkadaşlarım onun da kız arkadaşları var ünv den ayrıca çok kalabalık ortak bir arkadaş grubumuzda var. Her zaman görüşürüz.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Evli wrkegin kız arkadası evli kadının erkek arkadası olmaz olmaz net
(12,026 puan) tarafından
Peki bunu kaynanana güzel bir dille belirttim mi
tarafından
Eşim evdeki olayların kaynana vs bilmesni ismtyr krndi aileminde bilmesni istmyr sevmez öyle kaynnamna bi ara babam bahsetti kaynnam ben oğlumdan beklemem çünkü bekarken hiç kız arkadaşı yoktu dedi ama kadn ne blsn ki oğlunun içindemi
(12,026 puan) tarafından
O zaman guzellikle yavasca alttan sopa göstereceksin. Hafif duzeyli tehditler.
tarafından
Elimden geldkçe yspmsys çlşyrm inşkh düzelir çünkü böyle upktçs karnmdaki garibimide mshfediyrm
(12,026 puan) tarafından
Kesinlikle canım haklısın.
0 oy
(65 puan) tarafından
Ben erkek arkadaşlarına tahammül edemiyoru.  Kız dusunemiyorum ha bı tane var en yakın arkadaşının eşi o da lisede beraber okumuşlar ama beraber gorusuyoruz ailecek bnmde lise arkadaşım ile üniversite arkadaşım evli onlarla da ailecek görüşüyoruz onun dışında bn sadece kız arkadasimla o da erkek arkadaşıyla bir araya geliyor en fazla ailecek tanıdığımız görüştüğümüz insanları da kiskanmiyorum ha ben olmasam da esim erkek arkadaşının evine gider eder karisida hoşgeldin der bende kız arkadaşımın evine gidiyorum kocası da üniversiteden arkadaşım bı hoşgeldin der yanımızda oturmaz hani bir iş vs yoksa
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Benim erkek arkadaşım var eşimin de kız arkadaşı var tabiki normal bir şey bu ama buluşma etme vs asla olmaz 
tarafından
Ama brnm eşim kız arkadşıyla buluşur eder konuşr bdn ona kızıyorum
(1,073 puan) tarafından
Buluşma doğru gelmiyor canım bana anca ben yanında olmam gerek
0 oy
tarafından
Benim eşimin hiç kiz arkadaşı yok yani olmasınada izin vermem :) yolarım kafasındaki 2 tel saçını:) 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ay aman aman asla istemem deli olurum var öyle tipler ama ben olamam   ..oda benim erkek arkadaşım olsun istemez zatn
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Benimde eşimin benden önce kız arkadaşları varmış 1 tanesiyle görüşüyoruz oda ortak arkadaşımız onunlada senede 1 kere denk gelirsek öteki türlü asla izin vermem 
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Şöyle var eşim ile ikimiz aynı yerde çalışırken tanıştık, orda ortak tanıdığımız arkadaşımız var birisi evli bizim gibi 1 çocuğu var diğeri bekar sürekli görüşürüz ailecek gider geliriz onlar çorumda biz ayındayız, başka kız arkadaşı yok 
0 oy
tarafından

Benim var ama eşimin yok işim düştümü ararım onların işi düşünce ararlar.   Çarşıda filan karşılaşırsak slm lasiriz.  Eşimle konuşur sohbet ederler.  Fazla takmamak lazım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 282 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,082 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 818 göst.