0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar Annem kanser hastası yumurtalık kanseri ameliyat oldu temizlendi her yeri Rahim falan alındı Bir sene olacak ameliyat olalı ayda bir kez kontrole gidiyor tomografi çekiyorlar geçen gittiğinde kanlarının bire yüksek çıkmış pet diye ilaçlı bir termografi çektiler onun sonuçları ne atacağım size yarın doktora gidecek Fakat ben çok merak ediyorum ve endişe ediyorum i

image

nşallah tekrardan nüksetmez aranızda anlayan Bilen varsa az çok merak ediyorum çünkü çok teşekkürler Rabbim herkese şifa versin

3 Cevaplar

0 oy
(2,588 puan) tarafından
Okunmuyor ki cnm

İnşallah tekrarlamaz da bi an evvel için rahatlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Odaklar görülmüş yazıyor ya onları netten bı araştır . Biseyler görülmüş ama radyoterapi falan almış miydi ve net değil yakınlaştırma yapınca iyice bozuldu okuyamadım
tarafından
Metastaz düşünülen biseyler görmüşler bacım okuyunca canımın yanması :(
(135 puan) tarafından
Ne yani acaba ne görülmüş ki baktım netten anlamadım n bilim
tarafından
Yeniden tümör oluşumu demek metastaz ...
(135 puan) tarafından
Yanında soru işareti var neden acaba
tarafından
Sen yukarıya değil sonuç kısmına bakman lazım orda bişey görünüyor ama net olmadığı için soru işareti ama pet te gorunduyse kesin oluyor aybarsimin da böyleydi her yerini sarmıştı beyninin
0 oy
tarafından
Kuzum uzulmeni istemem ama büyük ihtimalle metastaz yapmış karın boşluğu filan diyor. Çok küçük herhalde :(
tarafından
Metastaz demek başka organlara sıçramış tekrarlamış demek
(135 puan) tarafından
Anlıyormuşun peki iyi yani zaten karın boşluğuna sicramis ama.kazimisti ameliyatta Dr öyle
tarafından
Valla canım bu nasıl bir illet ise anlamıyorum. Temizlense bile tekrarlama ihtimali çok oluyor. Benim amcaminda temizlenmisti ama tekrar nuksetmisti. Tekrar tedaviye başlar doktor büyük ihtimalle
(135 puan) tarafından
Zaten kötü  huyluydu rahimde vardı karın zarını sıçramış dedi dr.qmeleyat edip aldı temizledi karın zarını da kazınmış hatta kemoterapi 6 ay gördü
(135 puan) tarafından
Metastaz yazan.yerde soru işaretleri neden var.acana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 612 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ☻ Bi_Bakıp_Çıkıcam ☻ (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 684 göst.
12 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 461 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,361 soru

24,400,187 cevap

350,085 kullanıcı

...