+1 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (1,315 puan) tarafından

Farkındamısınız? Bilmiyorum ama bir evliliği yıkan bir evliliği yok eden yine bir  kadın 

Kadın kadının düşmanı olmuş şekilde yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Sizce 

28 Cevaplar

0 oy
(724 puan) tarafından
Bence suçun fazlası aldatan erkek de.erkek eğer adamsa eşini seviyorsa  karşısına dünyanın en  güzel kadını bile çıksa aldatmaz bence. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kadın istersen bir yerlerini yırtsın adan olan aklının içinden bile haramı geçirmezse yinede bir şey yapamaz bu erkek icin de geçerli kadını  or.uspu.sundan beter erkekler var allah hepsini ıslah etsin 
(1,315 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kadın kadını çekemeyip düşman oluyor
(1,315 puan) tarafından
Kesinlike çoğu yaşam koşullarına bakınca ben neden onun yerinde olmayım diyip kalkışıyor
(2,321 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(202 puan) tarafından
Adam gercekten adam gibi adamsa kadin da adamina asiksa hic kimse bi halt edemio canim. Disardan mudahaleyle evlilik bitiyosa bitsin zaten. 
0 oy
(368 puan) tarafından
Müge anlı nin bir lafı vardı size sadakat yemini eden kocanız öteki kadın değil diye Allah korusun böyle bişey başıma gelse tek suçlu kocam olurdu yani aldatma olayı olarak sadece ailelerden bahsetmiyorum kayınvalide felan....
0 oy
(30,186 puan) tarafından

Yo eşşek herifler  hayatta oldukça kadın kadına zaten düşman olur.

(1,315 puan) tarafından
Kesinlikle kadın hep su mantıkla onun yerine ben neden olmayım o hayatı ben neden yasamayim kafasıyla ilerliyor  bana göre
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben öyle dusunmuyorum.dusman hep vardir.biz izin verdigimiz surece yikar gecer.yani erkek aldatiyorsa dusman estir.sana bunu can yoldasim dedigin adam yaparsa elin karisi neden yapmasin.yani yuvayi yikan elin adami elin karisi degil.bizzat biz kendimiziz.eş dedigimz erkek veya kadindir yani 
(1,315 puan) tarafından
Ama bunun altına sığınan çok kişi var günümüzde
(3,101 puan) tarafından
Var evet.olmaz olsunlar.bizm.nefsimiz yokmu.biz peygambermiyiz.
(1,315 puan) tarafından
Anlamazlar mallesef
(3,101 puan) tarafından
Onlar anlamaz.ama biz bilelim.olayi normallestirmeyelim.suclu olan o karilar degil.o el.onun icin evli bir adamin onu secmesi basari.karisini birakti bana geldi dyorlar.asil serefsizlik ayni yastiga bas koydugun hastalansa basnda senn bekledigin canim dedgn esim dedigin adamda.allah iyilerle icinde allah korkusu olanlarla karsilastirsin
(1,315 puan) tarafından
Valla ben çok gördüm burda adam 2 çocuk babasıydı 23 yaşındaki bir kızla evledi kiz yakın oturuyor geçen gördüm hamile merhaba dedim gençsin 2kiz ne ara getirdin boşandı benle evlendi beni kandırdı bekarım dedi birlikte olduk evli olduğunu öğrendim dedi karısını boşamış 2 kizi ortada dedim abla napim dedi ben ne olacam dedi eşinden bosandirmasam ben ortada kalacaktım dedi sustum bisey diyemedim adam dövüyormuş içiyormuş hep yuva yıkanın yuvası olmuyor iste kiz şimdi pişmanım diyor ama son pismanlikta fayda etmiyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,651 göst.
15 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 739 göst.
19 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Berilnur (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,476 soru

24,139,925 cevap

334,451 kullanıcı

...