0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (679 puan) tarafından
Kizlar iyi gunler 16 aylik oglum var bu hafta ise baslayacagim 3 gibi evde olurum ama o saate kadar oglumun uyumasi lazim simdiye kadar evde hep tekdik simdide benden baskasiyla uyumak istemiyor iki gundur ugrasiyoruz nasil anneme alistiracagiz 

3 Cevaplar

0 oy
(5,483 puan) tarafından
Ben annemlere gittim ehliyet için, kızımı kucağından indirmedi, sürekli oyun oynadılar felan öyle alışmıştı. Hatta benim kucağımda sürekli anneme gider bana gelmezdi
(679 puan) tarafından
Oynamakta falan zorlamiyor sadece uyurken benim uyutmami istiyor iki gundur yemehini yediriyor oynatiyor gezdiriyor sadwce uyku konusunda sıkıntı  yasiyor
(5,483 puan) tarafından
İnşallah çabuk alışır
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sen yanindasn diye öyledir,yorumda işte yiyor içiyor geziyor oynuyor onunla demişsin yani annen açısından sıkıntı yok sadece sen varsın şimdi diye öyle yapıyor , 

Sen olmayınca uyur merak etme
(679 puan) tarafından
Annemi cok seviyor hep pesinde iki gundur ama insallah dedigin gibi olur yoksa cok zorlanacagiz
(3,443 puan) tarafından
Günlük şeylerde zorlanmadiysanz merak etme bunda da zorlanmazsnz
(679 puan) tarafından
Insallah canim sagol
0 oy
tarafından
Annen uğraşacak, senin yapabileceğin bişey yok ki. Önce ucunuz biraz vakit geçirin, sonra yavaş yavaş sen biraz yalnız bırak. 
(679 puan) tarafından
Annem cok ugrasti ama  cok agladi mecbur geldim yanina ama evde olmazsam napacak bilmjyorum
tarafından
Çok zor ya, Allah kolaylık versin
(679 puan) tarafından
Allah razi olsun mecbur calismam lazim daha kucuk birakanlar var diyorum ama dayanamiyorumda cocuguma

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 44 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...