0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 18+2 hamileyim son bir haftadır kesin ve net olarak sürekli bebeğimin hareketlerini hissedebiliyodum ama bugün hiç hissetmedim neden acaba olur mu böyle 

5 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından
Haftan daha erken canım o haftalarda bir gün hissediyor bi gün hiç hissetmiyordum ben sırt üstü yatıp tatlı bir şeyler ye bakalım hareketlenir büyük ihtimalle 
tarafından
Kız bende tatlı yiyince bisey olmuyor  hiç hareket etmiyor  benimki erkek ama yok yani  sen cok erken hissetmişsin ben 19 anca şimdi 26 hafta yine çok hisetmiyom
tarafından
İnşallah canım bu saatten sonra gidilmez de yarın bakalim
tarafından
Benimki erken oldu biraz erkek benimkide ama çok güzel bi his bol bol hissedersin insallah☺
tarafından
Şans işte ya ben yine zor hisediyom ama çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin
tarafından
Amin canım ☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oluyor canim korkma  bende basen hiç hisetmiyom ama şükür iyi geçen hisetmiyom diye dr gittim bisey çıkmadı 
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Haftan erken oldugu icin canm her gün hissedemezsin  korkma 
tarafından
Anladım kuzum teşekkür ederim
(3,797 puan) tarafından
Rica ederm canm
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Olur öyle canım. Daha küçük bebiş aslında çok hareketli oluyorlar o hafta da ama.biz hepsini hissetmiyoruz haliyle .Sen yorgun olursan da hareketi azalabilir. 
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim ☺
(7,118 puan) tarafından
Rica ederim kuzum :)
0 oy
(627 puan) tarafından
Birde maden suyu içip arkana yaslanıp dene. Benimki genellikle maden suyu içince hareket ediyor. Şuan gayet iyi vuruyor yani. Ama 18. Haftalarda her gün düzenli değildi. Daha yeni yeni 23+4 olduk düzene girdi.
tarafından
Anladım canım yarını da bekliyim bari maden suyu içtim çikolata tatlı yedim ama tik yok dün gece çok hareket etmişti yoruldu heralde yavrum ya da annesi gibi uykuyu seviyo ☺
(627 puan) tarafından
Çok uyur bu haftalarda çünkü kilo alması ve hazır olması lazım. Geçenlere benimkide hiç hareket etmedi sonra neyse bir kez hissettim o yetti. Arada oluyor ama insan korkuyor işte.
tarafından
Aynen canım korkuyor insan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 473 göst.
8 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugcevepars (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 167 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 262 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap