0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (890 puan) tarafından
Gerçekten 3 gündür antibiotik veriyorum cocuk uyanik kaldigi zamanlarda 5 saniye kucağımdan inmiyor napcam kizlar ben cocuk doktoruna götürdüm kendimde rahatsizm corbayi zor yapıyorum bizim icin dua edermsnz ne olur bitmis tükenmiş haldeyim ayakta kalmaya çalışıyorum surekli gergin ve sinirliyim ağlıyorum antibiyotik fayda etmiyor mu anlamadim ki yaa ne olur fikir verin yalvarırım napcam ben 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmis olsun Rabbim sifa versin inşallah
(890 puan) tarafından
Saol canim benim
-Reklam-
0 oy
(163,448 puan) tarafından
gurbettemisin annen bacin falan yakinsa cagir diycektim
0 oy
tarafından
Canım bilmiyorum söylediğimi uygular misin ama çok faydası var kendi sütünden 1 çay kaşığı sağ çoğununun kulağına dok yavaş yavaş inanki çok iyi geliyo antibiyotik etkisi var 
0 oy
(213 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin ikinize de belirtileri nelerdi
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Antibiyotik üç gün sonra tam etki etmeye başladı bizde. Kızım da orta kulak iltihabı oldu. Bir ayda iki defa hastanelik olduk çok zor. Antibiyotiği saati saatine içirdim. Doktor gerekirse günde üç defa calpol de ver dedi. Kulağına süt falan damlatma çocuğun. Mikrop kapar Allah korusun..anne sütü içince antibiyotik gôrevi görür bir yere damlatilinca değil
(2,493 puan) tarafından
Çok zor biliyorum. Mahvolmuştu kızım da. Sen ilaçlarını saati saatine kullan arada calpol ver ağrısını acısını alsın. Laplusbelle arkadaş yapmak isterse yapsın canım. Ben anne sütünün sadece içildiğinde şifa olduğunu söylüyorum
(890 puan) tarafından
Ya kuuzum antibiyotik biticek nerdeyse ama tık yok yani hala daha huysuz halbuki cocuk doktoruna gitmişti
(2,493 puan) tarafından
Başka bir problem mi var acaba? Başka doktora gitseniz. Ya da dış falan mı geliyor ki
(890 puan) tarafından
Valla eli hep kulağında tekrar goturcem kuzm
(2,493 puan) tarafından
Götür canım ihmale gelmez çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah cnm ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,974 soru

24,132,341 cevap