0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Ayy bunu buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi neler neler yapmadım ki emsin diye...

Kimse umudunu kaybetmesin 

Kızlar tam 3 aylık olunca başladı meme reddi üstelik biberon da tutmuyor ilkin hoplaya zıplaya emzirdim deli danalar gibi oradan oraya koşuyordum ta ki 5 aylık olana kadar sonra öyle de emmedi uykuda emzirdim tam 8 aylık olana dek hiç bir şekilde emmiyordu ancak uykuda oda azıcık boğazına kaçsa bırakıp ağlıyordu öyle böyle geçti tam 2 gün önce birden bire sabah emmeye başladı

5 aydır ilk defa çocuğumun ses çıkarmadan emdigini gördüm inanın mutluktan oturup ağladım 

hiç umudum yoktu oğlumun birgün memeye döneceği 

Üstelik şuan öyle bir memeci olmuş ki  sabaha kadar ağzında cikarinca ağlıyor

Yani diyeceğim o ki güzel anneler umudunuzu kaybetmeyin benim bebe 5 ay sonra döndü  sizinkilerin dönmeyeceği ne malum ❤️❤️❤️

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın cnm bende o durumu yaşadım çok şükür bende atlattim
(143 puan) tarafından
Sağol canım çok zor gerçekten meme reddi
tarafından
Ahhhh cnm neler çektim 1 ay bu çocuk aç kaldi yaa zorla uykuda emzirmeye çalıştım
(143 puan) tarafından
Bizimde keşke 1 ay olsaydı 5 ay boyunca hep açtı ek gıdayi fazla verince kabız oluyordu ayy ne zor günlerdi
tarafından
Neyse ki atlattın cnm çok şükür
-Reklam-
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Ah ne kadar güzel yaaa maşallah yarasın bebisine inşallah benim oğlumda tek göğsümu reddetti 5 aylıkken şuan 17 aylık arada o göğsümu açıp emmeye çalışıyor üzülüyorum :(
(143 puan) tarafından
17 aylık bnce hiç üzülme ztn emecegi kadar emmiş tek memeden emdiği yarasın inşallah
0 oy
(137 puan) tarafından
Dönmedi malesef ve sutu ona kustu her ne kadar sagip kasikla vermeme ragmen sindi 5 bucuk aylik ve mamayla besleniyo 2 yasina kadar emsin istiyordum ama 4 cocugumda hoc biri emmedi en çok emen 2 inci kızım oda 12 ay 
(143 puan) tarafından
Emin ol canım eğer bnm oğlum biberon tutsaydi çoktan geçmiştim mamaya çünkü her geçen gün tüketiyordu bni şuan emdigini görüyorum ya o kadar garip geliyor ki
(137 puan) tarafından
Zaten biberon belası yüzünden bıraktı benimkiler kolaya kaçıyorlar ve sütümün olmamasindan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ilosemins (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Brpyd (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.