0 oy
967 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (161 puan) tarafından
Kizlar oglum olacak nasipse Aziz Talha koymayi dusunuyoruz.

Sorum 2isim koyan annelere? 

Her iki isimmi kullaniliyormu yoksa tek isimmi? Yani 2 tane isim koydunuza pismanmisiniz? 

28 Cevaplar

0 oy
(2,445 puan) tarafından

Bazen iki bazen tek tek kullanıyoruz. Ne desen dönüp bakiyor zaten simdi :D  aklı erince hangisini severse onu kullansın diye 2 istedim. 

(161 puan) tarafından
Sagol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhammed kerem ve mehmet talha pişman değilim iki ismide kullanıyoruz. Kullanmayanları anlamıyorum. O zaman tek koyulsun ne anlamı kalıyor öyle çocuğa sınavda zorlukyan başka anlamı olmuyor kullanmayınca, kullanınca güzel ama ben memnunum oğullarımın isimlerini çok seviyorum.. 
(161 puan) tarafından
Cok guzel isim allah bagislasin aynen koyulunca ikisinide kullanmak guzeldir
(1,508 puan) tarafından
Pasanin annesi test yaptim negatif cikti post actim ama gormedin sanirim
0 oy
tarafından
Benim oglumun ismi yunus emre biz 2sinide kullanıyoruz ama yunus emre artik tek isim gibi geliyo kulaga sizin belki isim kullanilmayabilir
0 oy
tarafından
Bende ömer asaf koyucam nasipse  
(161 puan) tarafından
Allah bagislasin
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Oğlumun adı Çınar Ege. Çınar son zamanlarda eklendi genelde Ege olarak kullanıyoruz ama hic pisman değilim arada Çınar Ege diyoruz her ikisinede bakıyor ilerde canı nasıl kullanmak istiyorsa kullansın 8-)

0 oy
tarafından

Oğlumun adı Ali taha herkes alış dio ama anaokulda Ali taha diyolar di bu sene 1 gidecek bakalım ne diyecekler pişman değilim ama:)

(161 puan) tarafından
Cok guzzlmis ali taha aslinda uzunda degilki alis deniliyor. Aliskanlik tabi
0 oy
(351 puan) tarafından
Her iki ismin kullanıldığı çok az bizde hep ilk ismi söylüyoruz tek ismi tercih ederdim ama nasip olmadı 
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Ben iki isim koydum iksinide kullaniyorum mirac omer  diye sesleniyorum ayrica aziz talha guzel uymus hemde guzel isimmis 
(161 puan) tarafından
Cok guzel isim mirac omer allah bagislasin. Evet esim aziz istedi bende talha. Bide aziz tek konulmuyor. Ya tek talha koyulacak yada aziz talha ama koyarsam kullanmak istiyorum.

İlgili sorular

+5 oy
32 cevap 899 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eylulervam03 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 257 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde SL (1,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.