0 oy
180 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (871 puan) tarafından

Kızlar merhaba. Bir arkadaş kendi çocuklar büyüdüğü için mama sandalyesini bana verdi. Ben de aldım kaliteli olduğu icin. Bir de ne var bunda bizler de ablalarımızın abilerimizin eşyalarıyla büyüdük dedim kendim kendime. Ama minderi biraz yıpranmış. Kullanılır mi kullanılır ama yenisini isterdim. E bebek uygulamaya baktım bizimkine olacağı yok, burda öyle eşyalar satıldığı yere gittim orda da kısaları varmış. Başka nereden bakabilirim? Bilginiz varsa teşekkür ederim. Markası lazımsa markası chicco . Teşekkürler.

image

8 Cevaplar

0 oy
(3,456 puan) tarafından
Trendyolda varmıdır baktinmi
(871 puan) tarafından
Baktım canım, ben gorillerim bu sandalyeye olmayacak :(
-Reklam-
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Valla canım sakin yanlis anlama ama minder mama sandalyenden pahali satılıyor 
(871 puan) tarafından
Yapma ya:) aslında iyi ama kenarları öyle yıpranmış gibi. Yoksa kaliteli bisey
(1,315 puan) tarafından
Ben kendi.imkanlarim ile yaptım sende sansin varsa kendin yap derim
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Benm kayınvaldem kendi dikti canm imkanın varsa dikiver
(871 puan) tarafından
Benim de aklıma geldi Öyle bisey. Dikiş seviyorum ama bebeğim hiç durmuyor. Bakalım birisi gelirse bebeği onlara verecem kendim dikicem.
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Kız zaten bir kaç ay sonra üzerinde durmayacak ben pusetin minderini koydum nasılsa binmiyor pusete diye 
(871 puan) tarafından
Aynen biz de artık puseti kullanmiyoruz. Olmadi ben de deneyecem
0 oy
(12,355 puan) tarafından
Canım minderi alıp çekyat yüzü falan yapan dükkanlar varya oraya götursen yaparlar bence ben bimden aldım sandalyeyi minderini eşim iş yerinde yaptı koltuk fabrikasında calisiyo
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Ben 101 de satılan su ince sandalye minderi almıştım onu kullaniyordum çok da uygun 
0 oy
tarafından
Başka bi kilifda gecirebilirsin 
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm bu chicconun mama sandalyesi bunun. Minderleri pahalı. Ama uyumlu bulabilirsin idare edebilir yada diğerini onarabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 522 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 449 göst.
10 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aycaninannesi (4,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,872 soru

24,407,138 cevap

350,621 kullanıcı

...