0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok yan etkisi oluyormu 

Adette sıkıntı yarattimi 

10 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ben 1 yıl kullandım 1 yıl adet olmadim
tarafından
Ya öylemi hiç iyi değil o zaman
(45,024 puan) tarafından
Valla ben geri basliycam bugün iğneye mecbur bebek olmsindan iyidir ben bida düşünmüyorum cunku
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hic blmem.dddd
0 oy
tarafından
Başlığı okudum direk girdim eski postlarima bakabilirsin sakın ha sakın vurulma canım 
tarafından
Şaol canım
tarafından
Cok zayıftım kilo almak istedim şuan göbeğim iğrenç duruyor sistim davul gibi kollarım felan berbat duruyor ayrıca 8 aya yakın adet olmadım diyebilirim az az lekeleme tarzında 2 yada 3 kere oldun sırtımda sivilce çıktı sinirlilik agresiflik başladı iştahım açıldı şuan zayıflamaya çalışıyorum hamile kalmamak için dualar ede ede vuruldum ama geleceği kimse bilemez ömrümün sonuna kadar bir çocuk yeter dedim büyük konuştum şimdi yana yakıla çocuk için hastane hastane geziyorum
tarafından
Bu iğneden dolayı diyor doktor bi sorun yok ama 2 yıla kadar olmaya bilir çocuğun istersen bekleyemem dersen tup bebeğe başvur dedi bana
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende düşünüyorum ama yan etkilerinden korkuyorum
tarafından
Bende aynı valla
0 oy
(163,551 puan) tarafından
aldim ama vurulmak nasip olmadi ☺
tarafından
Cesaret edemiyorum hadi sıkıntı yaratirsa
0 oy
tarafından
Bana hiç yaramadı ya sürekli kanamam oluyor lekelemem oluyor aşırı kilo aldırdı hormonel dengemi alt üst etti ben hiç tavsiye etmiyorum açıkçası hap ondan daha iyi 
tarafından
Kilo aldırsin kiloya ihtiyacım var ama adet sokintiai olursa
(2,587 puan) tarafından
Doktora göründünüz mu hiç kanama için?
tarafından
Gittim canım kanama yapması normal ama dedi senin kanaman normal değil dedi kesmek için d.k. hapı yazdı bununla kesilir dedi ama ben içmedim kime sorduysam kendiliğinden kesilmesini bekle dedi bende bekledim bir ayda kesildi kendi 3 aylık iğnenin etkisi geçsin hala başlıcam
(2,587 puan) tarafından
Bana da yasmin verdi doğum kontrol hapı olarak kullanicam hemen alıp çok yoruldum kanamadan artık
tarafından
Bana da drospan mı ne yazmıştı doktor
0 oy
(86 puan) tarafından
Bende vurdum ama adetten çıkmak bilmedim Aylarca adet kaldm.
tarafından
Aboo ne anladım ben o zaman
(2,587 puan) tarafından
17 gündür de ben öyleyim perişan oldum
0 oy
(462 puan) tarafından
Yan etkisi oluyor ama bünyeye göre değişir bende çok yan etki yapmıştı.
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Bence kadın vücuduna bi şey almamalı. Erkek korunmalı kondom takmalı. Neden ben en önemli şeylerden biri olan rahmime zarar veriyorum? Takıversinler kılıfı valla karışmam o yoksa yok :D

0 oy
(2,587 puan) tarafından
25 gün önce yaptırdım 17 gündür kanamam var bugün doktor ultrason kan tahliline göre yasmin hapı verdi emzirdiğim için sadece bunu kullanabiliyorum mahvetti beni kesinlikle tavsiye etmiyorum bacım

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 486 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 626 göst.
7 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep 4640 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsinem1102 (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,274 cevap

336,073 kullanıcı

...