0 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde (8,846 puan) tarafından
Ergenede kızlar ayy çok üzüldüm 6 kişi vefat etmiş bizimkilerde çerkezköy kapaklıda yaşyır video atmışlar cesetler hepsi yerde kan veba içindediler ayy çok üzüldüm minübüste hata tren gelyrı o hemen geçmeye çalşyr fabrıka minübüsi galıba bekarken çalşyordum ordan geçerken şoforumuz trenin geçmesini hiç beklemiyordu 10 sanıye bekleyecksn deydimi şmdi yaa Allah rahmet eylesin 

5 Cevaplar

0 oy
(777 puan) tarafından
Evet gördüm dün canım servis sürücünün suçu ama gittiği yol yol degilki . Allah rahmet eylesin inşallah 
(8,846 puan) tarafından
Ayy çok üzüldüm vala
(777 puan) tarafından
Bende üzüldüm  canım
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
2-3 gün önce olmamişmiydi bu olay? Allah rahmet eylesin işe gitmek için evden çikiyorlar kimi annesiz kimi babasız kaliyor çok zor. 
(8,846 puan) tarafından
Evwt bnm videoyu yni izlemeye fırsatım oldu çok zor yqq kadın yerde katlanmıştı videoyu izledim ben
tarafından
Nerden izledin banada atabilir misin
(8,846 puan) tarafından
Video var bndede nasıl atacam atmayı blmiyorım kız
tarafından
Resim attigin gibi atsan  olmaz miki
(8,846 puan) tarafından
Olmuyır dyor en fazla 8 mgbat oyle dyor
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Evet gördüm yaa ama çok geçtim o lambadan insanlar hiç aldırış etmiyor trene karşı
(8,846 puan) tarafından
Pardon cnm 3 4 yıl önce ayy çok zor ya
(15,132 puan) tarafından
Ayy çok kötüydü yaa tam bursadan Çorluya dönüyorduk eşimle yol boyunca ambulansın biri geldi biri gitti.
(8,846 puan) tarafından
Sen cesetleri gordunmu
(15,132 puan) tarafından
Bunun mu eskinin buna bakmadım çok detaylı
(8,846 puan) tarafından
Eski hani eşimle ambulans la gittiklerini gordum dedın ya
0 oy
tarafından
Evet tiren servis aracini bicti 6 kişi öldü Allah rahmet eylesin
(168 puan) tarafından
ay mrk etim
(8,846 puan) tarafından
Ayy buraya atacaktım mgb faln mı büyük nee atamadım bi gorsedin adam şofordü galıba yüzü gözü hep kan canlıyıdı başını sallıyordu arkada siyah tişortı adam vardı yüz üstü uzanmştı oda canlıyıdı kıpırdyırdu kmse elemiyordu yaa onun üstünde de bi adam camdan asılı kalmıştı iki kadın yerde kadının belinde kemiği yamulmuştu off çok kötü
(168 puan) tarafından
Off alah rahmet eylesin
(8,846 puan) tarafından
Amin şoför yaşıyor tutuklanmış halen dyor ben tren şeriti görmedim falan
(168 puan) tarafından
Koskoca şerit gorulmezmi
0 oy
(17,428 puan) tarafından
Az önce atv haberde izledim  2 dk beklemiyor şoför 
(8,846 puan) tarafından
Yok beklemiyor yaa :(

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 289 göst.
0 oy
5 cevap 433 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 380 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 431 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (888 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,852 soru

24,611,838 cevap

364,116 kullanıcı

...