0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim annesiyle konuşuyordu ben de bebek emziriyordum neyse karnını doyurdum odaya gittim eşim telefonda konuşurken bana sende burdayken söylüym sali amcamlar gelecekmiş dedi onu da kaynanam beni arayıp söylemiyor oğluna söylüyor yengesi de aramadı mesaj falan yazmadi yani müsait miyim değil miyim 2 aylık bebeğim var tamam bebek görmeye geliyorlar zaten ama beni aramaları gerekmez mi
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Haklısın canım dibine kadar ama erkek ailelerin boyle cocukları evlenince bir program yukleniyor beyinlerine herhalde gelini bu konuda atamazlar. Ste akıllarınca oglumu evi izlenimi vermek icin ezikler. 
tarafından
Aynen öyle oğlu ağırlayacak sanki misafirleri komik olan gelecek kişiler hiç sormuyor bile kaynanamla haber gönderiyorlar acaba kaynanama söylesem mi laf arası misafir geleceği zaman bana söyle diye
(12,026 puan) tarafından
Tuaf lar tuaf ama sunu bil ki sadece senin kocanın tarafı degil cocugu erkegın tarafı boyle
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Evet sizi aramalari gerekirdi bence
tarafından
Eşim de diyor niye bu kadar takıntı yapıyorsun beni suçluyor beni kendimden kendi tepkilerimden şüphe ettiriyor ben mi anormalim diye düşündürüyor bu evin bir kadını var dimi beni aramasi lazım
(8 puan) tarafından
Valla kim ne derse desin bende sizin gibiyim evin hanımına sorulur ev müsait mi değil mi evin hanımı bilir erkek için ne var oturdukları yerde çay geliyor yemek geliyor sonra oovv ne güzel geldiler de ettiler öncesinde temizliktir misafire hazırlıktır düşünen yok gelsinler tabi oh ne âlâ. Bende sinir olurdum hep şimdi eşim alıştı biri onu arasa bile bide eşime sorayim diyor
(8 puan) tarafından
Hayır belki o gün yorgunum ağrım sızım var ilgilenemiycem öyle lap diye misafire he mi denir
tarafından
Bence de öyle
0 oy
(8,261 puan) tarafından
Ha eşin ha sen ne farkeder
tarafından
Ben saksı değilim en çok bana soracaksınız :D evin kadını var sonuçta hani amcası eşimi arasa size geleceğiz dese neyse ama kaynanam beni arayabilir ben her şeyi ona soruyorum hiç arayıp kayinbabami sormuyorum ama artık benim için de kayınbabam önemli :D
(8,261 puan) tarafından
Senin baban size gelirken eşini arıyor mu size gelcez diye?
tarafından
Onun babası da beni arayıp sormuyor zaten bu insanlar ilk kez evime gelecekler evlendik evlenelim bir kez gördüm o da damat bohcasi götürdüğümuzde
0 oy
tarafından
Ben takılmam böyle şeylere yaa müsait değilsemde kocama derim kaynanama desin başka gün gelsinler diye  
tarafından
Hah işte çaya geleceklerdi Çanakkaleye giderken bize de ugrayip çay içeceklermis ben de eşime dedim ki çaya değil yemeğe gelsinler yoldan geliyorlar sonuçta dedim o da ben niye söylüym annemi ara sen söyle diyor ben de dedim annen bana söylemedi ki sana söyledi ben niye arayayım dedim bana sanki çok anormal bir şey demişim gibi davranıyor
tarafından
Sende kaynanana degil sana gelecek olanları arayıp söyle cnm
0 oy
tarafından
Haklı olabilirsin ama ben çok takılmıyorum bu konuya ya sonuçta ikimizin evi ayrı ayrı aramaya gerek yok ha onu ha beni aramislar
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben takılmam böyle şeye buyursun gelsinler derim sonçta sen ben mi var ikniz Bi bütünsünz artık 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Ha esin ha sen aile degilmisiniz ne olcak senin ailen gelirken eşini de mi arıyor müsait siniz ki eşin çağırmış takılma ya böle onlara karşı sogursun her şeyleri gözüne batar boşver takılma 
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Haklisin canım anaa ne erkek milleti ne de erkek tarafının kafası basmiyor
0 oy
tarafından
Bence farketmez sonuçta o ev seni senin ve eşinin 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 603 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 676 göst.
12 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde gookceen (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 759 göst.

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,025 cevap

336,445 kullanıcı

...