0 oy
430 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar kaynanam 3cocuktan sonra spiral taktırmış 25sene önce hâlâ o duruyormuş ipi geliyorsa sıkıntı yok demişler bidada umursamamis adettende kesik 4sene önce bitti 52yasinda .hâlâ gidecem dio kaç sene geçmiş . Bı arkadasinda annesi aynı kaynanam gibi 25senelik enfeksiyon kap iki hafta ev tedavisi dahada kötü olmuş 2haftadir da hastanede yatıyor enfeksiyon sarmış heryerini .doktor kızmış tabi bende diyorum git bı baktır alsınlar hem muayane ol .şimdi nereye gidicem kadın doğuma mi doktor alack diyor

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İnsanların g.otu bu kadar ağır olmamalı. 2 saatini almaz bir muayene
tarafından
Onu düşünüyor kaç yaşına geldik şimdi açmakta hoşuma gitmiyor Diyor tutmasını bilmissin .kadın dogumcuya sıra al git illaki içinde çürüyüp hastaneye mi dusmen lazım dedim .ben diyim karar senin dedim
tarafından
Haklısın valla kendi bilir
-Reklam-
+1 oy
(15,271 puan) tarafından
Mezara götürecek galiba :) organı olmuş artık onun o. Ne kıymetsiz canı var la bunların
0 oy
tarafından

oha yok artik  en fazla ömrü  10 seneliktir yani o icerde pas tutmustur:D

0 oy
(1,355 puan) tarafından
Sekiz yil icimde zor tuttum kadin cikardii küflenmistiii kesinlikle hamile kalamassin dedi ama diger ay hamile kaldim gitsin cikartdirsin yaa 
0 oy
tarafından
benimki de büyük ihtimalle kaydı en kısa sürede randevu arıyorum içimi çimi yiyor 25 yıl nasıl baktırmaz.en fazla 10 yıl kalır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 9876543210 (184 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 214 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
7 cevap 182 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde handehande5 (10 puan) tarafından soruldu