0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
kurutma makinesi kullananlar memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorum .. banyoda çamaşır makinemin üstüne koyabilirmiyim olurmu ?

10 Cevaplar

0 oy
(1,872 puan) tarafından
Olur vanim cok memnunum ben migren var saçım ıslak gezemiyorum 
(546 puan) tarafından
Sac kurutma degil kiz camasir kurutma :)
(1,872 puan) tarafından
Ha camaasir kurutma kuzum bu evde balkon yok almayı düşündüm sonra balkonlu eve gececevimiz için almaktan vazgeçtim ama çok kullanışlı herkes över
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum evimde toz bitti diyebilirim çok rahat keşke daha önce aldaydım dediğim birşey eğer aldığın makine uygunsa ç.makinasına monte ediyorlar
(84 puan) tarafından
arçelik çamaşır makinem ama kurutma hangisi var hiç bilmiyorum ..mecburen banyoya üstüne koycam çamaşır makinemin başka yerim yok
0 oy
tarafından
Güzel memnunum ama elektrik faturası gelince memnuniyetim bitiyor 
(84 puan) tarafından
çokmu yazıyo :/
tarafından
Günde iki kere uc kere çalışıyor o zaman çok oluyor. Çalıştırmayim desem ev tooz oluyor kızımın slerjik astımı var ondan aldık
(84 puan) tarafından
fatura zaten yüksek geliyo azcıkta ona gelsin :D
0 oy
tarafından
ayni marka ise oluyor cnm.. memnunum hatta esim zorla aldi iyiki de almis boyun fitigim var ruzgarda kisin camasir astigimda surekli agrirdi suan elim ayagim oldu bosch marka kullaniyorum memnunum
(84 puan) tarafından
banyonuz damı duruyo sizin makineniniz?
tarafından
yok cnm ust uste yapmadim cunku kapi camasir makinasina degiyor ustune koysam dar alandan gecis gibi olucakti.. ben odaya koydum.. bir de makinam o xaman eskimisti ses yapiyodu eger senin makinanda sorunluysa yeni makinayi ustune koyma
(84 puan) tarafından
gider borusuna fln takılmıyo mu ? o zmn çocuk odasına koyarım uydururum
tarafından
ister takiliyo ister takilmiyo hepsi oylemi bilmiyorum hani camasir makinasina deterjan koyma yeri varya aynen ordan cekiyorsun uzun bir haznesi var suyu oraya bosaltiyo dolunca da sen dokuyorsun, gidere baglarsan direk giderden suyu bosaltiyo
0 oy
tarafından
Ben çok memnunum. Çamaşır yıkamak bir iş değil artık benim için. Çıktığı gibi katlarsan daha iyi olur içinde kalırsa çok kırışıyor. Programları çamaşır makinesinden daha karışık geldi bana ama kullana kullana bir iki denemede en uygun programı buldum. Bütçemiz az olduğu için piyasadaki B sınıfı en ucuz makineyi aldım. Haftada 3-4 kez kullanıyorum. Faturada bariz bir fark olmadi. Markası Altus bu arada 
(84 puan) tarafından
bende uygun bişey istiyorum eşimde altus alalım diyo bakalm .. :))
tarafından
Daha iyi marka kurutma mak. Kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama üç ay oldu alalı, memnunum. Arçelik garantisinde oluyor zaten
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm ben kullanıyorum özellikle bebekli aileler için mükemmel . Kışın kurutma derdin olmuyor.
(84 puan) tarafından
evet bende sırf o yüzden istiyorum .. evim ufaak zaten çamaşır asmaya yerim yok hem 1 haftada kuruyo zaten .. niyetlendik bakalım alcaz inşallah
(672 puan) tarafından
İns cnm alırsınız.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Benimde üst üste bişey olmaz markası Bosch canim
(84 puan) tarafından
anladım canım çok sağol :))
0 oy
tarafından
Alttaki makinanın aynı marka olması gerekiyormuş eğer garantisi devam ediyorsa garanti dışı kalıyormuş bozuldugunda bende alacağım seçtim marka Model de biraz birikim yapmam gerek 
(84 puan) tarafından
9 yıllık makine garanti fln kalmamıştır :))
tarafından
Arcelik alacağım ben Marka Center sitesinden. Bi bak istersen
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Kreşte çalıştığım zamanlarda kullanıyordum. Memnundum kolaylık sağlıyor ama markasını hatırlamıyorum. 
(84 puan) tarafından
anladım canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
0 oy
6 cevap 147 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 218 göst.
0 oy
7 cevap 434 göst.