0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum 2.5 yaşında şimdiye kadar yatağı olmadı beşik dahil küçük ana kucağı aldık babam ikinkez birnyerden getirdi bedavaya hep onunla büyüttüm neyse bu beşiğide babama biri vermiş babamda oğlum yatsın diye verdi neyse oğlum tam dönemiyor ama ilkte uyumak istemedi diye letgoya koyduk şuan havalar soğuk ve eşim yeni geldiği için odasını yeni ayırdık neyse akşam biri yazmış normalde 250 yazmıştık adam 200 olurmu demiş kabul etmiş bana sormadan bende kızdım hayır dedim onun yüzünden tartıştık çekmecelerini kullanıyorum birde sıkışıgiz yenisini alamiycaz en önemlisi babamlar biraz darilir diye düşündüm çünkü daha yeni kurduk 1 ay oldu 

Az önce oğlumu yerine koyunca çocuğum yerde yaticak dedim kızdı adama yazmış iptal dedi

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence satma cnn hem kullanışlı hemde başka bebeğim içinde kumlama bilirsin 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum eşim sırf inadindan vermek istedi 200 bedavaya vereceğime bozarım tekrar olursa ona kullanırm diye düşünüyorum ama bana sormadan söz verince kızdım üstelik kış geldi çocuk hasta zaten yerde sungerde yatırmak zorunda kalıcaktm
tarafından
Kabul etme cnn kesinlikle maden satmak istiyor çocuğa yeni bir tane alsın hem yeni görünüyor 200 tl çok uygun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ee babanlar darılır diye düşündün niye koydun letgoya bide güzel beşik sonuçta illa bi yatakta yatacak satmayın kalsın içinde yatar elbet 
tarafından
Yeni güzel geniş bir yatak alacaksan sat
(2,568 puan) tarafından
Canım yere koyma bebeğni ben yatağıma koyarım yani. Niye yere koyayım yazık değilmi. En kötü koltukta yatır.
tarafından
Şuan alamiycaz cnm o yüzden dursun diyorum
(2,568 puan) tarafından
Dursun canım bir arkadasın dediği gibi ikinci bebeğiniz için de kullanırsınız fiyatı çok düşük vermissiniz
tarafından
Bende öyle düşünüyorum cnm çok çok düşük birde veregime boyar tekrar kullanrm diye düşünüyorum
0 oy
(954 puan) tarafından
En başta letgoya koymuşsunuz zaten kızacak bir şey yok ama çocuk yatiyorsa artık tekrar düşünebilirsiniz sakince. Beşik gayet güzel eğer kullanıyorsanız satmayalim de kullanmiyorsan da sat oğluna başka bir şey alırsın söylersin baban yatmadı bunu aldık diye
0 oy
(432 puan) tarafından
Beşik varken neden yere yatırysn canım? Bu arada o beşiğe yan korumalık alın yoksa kafasını ağzını filan vurur Allah korusun. Birde dönence alıp takın o çok dikkatimi çeker kesin alışır sever. Eşinde kullanmıyoruz diye satmak istemiştir. Ortak karar alıp letgo ya koymuşsunuz canım kavga edecek bir durum yok satmayın bu kadar basit inşallah bebeğinin her şeyi olur. Allah evinize bol bol bereket versin 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Bence satma canım başka çocuğun olursa ona kullanırsın benimde kızım yatmıyor ama bende ikincisine kaldirdim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,192 soru

24,082,998 cevap

331,303 kullanıcı

...