Kısa bir bayan değilim 1.60 ım eşim 1.89 hep benimle dalga geçer, mutfak dolabına uzanmaya çalışırken beni görmüş borcama tatlı yapacaktım geldi 150 boyunla onu nasıl alacan dedi kendi aldı ama fıttırdım 1.60 olduğuma hala inanmıyor, senin boyunda çok abes diyorum bende sırık gibi one
Kalcama ama dalga değilde hoşuna gidrr kocaman falan diyor zayıfım ama kalcam var nr yapayım yapım böyle ama dilimden çok şikayetçi çok konuşuyorsun der
Bence çok itici bir davranış şakası bile hoş değil körmüymüş gözü seninle evlenirken bende çok kısayım eşim 1.75 civarı ben ise 1.43 hiç duymadım böyle bir kelime ayyy çokmu atarlandım ne
Hapsirigimla dalga geçer çok tiz bir sesle bir kaç kere üst üste hapşırırım genelde o an birşey söylediğimi sanıp yine ne söyleniyorsun der.
Bisey kolay kolay beğenmem eşimde hep dalga geçer:)) o değil bu değil diye diye bütün şehri geziyoruz diyo bana ama nasıl gülüyor
Agrasif sevgilim der. Sinirlerini aldırmak gibi bi işlem olsa parası neyse vercem der.
Bi de inadımla çok dalga geçer. İnatçı keçim benim der.
Benimde boyum kısa öyle sürekli demez ama çok nadir takılır oda onu bişey için çağırınca falan
Birde hamilelikten dolayı burnum baya şişti onla dalga geçer
Konuşma tarzimla harf yutuyorum ben konuşurken çok hoşuna gider. Mesela.
geliyorum/geliyom
Almıştım/amıştım.
Telefon/tlefon
1,487,312 soru
24,314,327 cevap
344,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın