0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Suan hastanede yatıyorum 2 yavrumdan ayrıyım sürekli olarak ağlıyorum darmadağınım cok kötüyüm lohusalıkta bu kadar aglamak normalmi sizde böylemiydinz

5 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
40 gün ciddi ciddi ağladım. Ağlama ama sütün kesilir neden yatıyorsun ki
(77 puan) tarafından
Covitten yatıyorum sütüm kesildi zaten kimse anlamıyor..
(13,306 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. İyileş ki bir an önce kavuş yavrularına. Dert etme hiçbir şeyi
-Reklam-
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Şu lohusa psikolojisine bir saat bile girmedim nasıl oluyor çok merak ediyorum
(13,671 puan) tarafından
Nasıl oluyor yani ne hissediyorsunuz tam olarak
Aslıcım kuzey de de emme refleksi gelişmemişti neler çektim memeyi tutuncuya kadar kanında enfeksiyon çıktı 4 gün küvezde kaldı bir de bunlara ek olarak kayınvaldemin densiz konuşmalarına şahit oldum ama yine de hiç girmedim
(13,306 puan) tarafından
Ben sürekli ağladım kaynanayı evden kovdum yolladıklarından en sevdiğim şeyleri bile çöpe attım çok rezildim yaa.
(13,671 puan) tarafından
Biraz da bizim elimizde bence canım ya etrafımda hiç lohusa psikolojisine giren görmedim
(13,306 puan) tarafından
Ben de öyle kuzum yoğun stres altındayım ben ondan oldu
(0 puan) tarafından

İlk doğumumda eşim yurtdışındaydı erken doğum oldu bebeğim yenidoğan yoğun bakımda yattı her gün 5-6 kere hastahaneye emzirmeye gittim eşim doğumdan 10 gün sonra gelebildi ama gayet de güçlüydüm 10 günlükken bebeğim hastahaneden çıktı lohusalık sendromu depresyonu annelik hüznü vs zerre yaşamadım ve garipsiyordum anlamlandırıp anlayamıyordum yaşayanları sizin gibi. Şuan ikinci bebeğim 15 günlük ve sürekli sebepli sebepsiz ağlıyorum stres altında hissediyorum iki çocuğu idare etmek uykusuzluk adaptasyon sürecini yönetebilmek vs ağır gelmiş olsa gerek lohusalığı dinine kadar yaşıyorum . Ve ben de hayretteyim. Gerçekten kişinin elinde değilmiş. Yorumu görünce söylemeden geçemedim. 

0 oy
(202 puan) tarafından
Kimi agir geciriyor kimi de cogunlukla destekcisi olankar hafif siyriklarla atlatiyor. Ben de yeri geldi oglum agliyo diye agladim kimi zaman ona bakio ah cok guzel diye agladim kimi zaman ne zaman normale donucem diye agladim. Allahtan annem hep yanimdaydi cok guzel toparladi beni. Ama oluo yani ilk zamanlar. Hic de sutum kesilmedi agladim diye tas gibiydi goguslerim 18 aylik hala emziriyorum. Icinden geliosa agla. Ama zamanla rayina oturucak hersey sen de vucudun da hormonlarin da normale donuceksiniz bunu unutma :) 
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hiç ağlamadım canım. Sen neden ağlıyorsun ki? Herkesden herkese farkeder tabi.
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Çaresiz hastalik, çaresiz dert vermesin rabbim. Kendi kendini toplaman icin ne guzel sebeblerin var. 2 yavrun var ve onlar seni iyilesmis ilatak bekliyorlar. Dagilma, toparla kendini. Saglikla kavusun insallah.

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,055 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,467,063 soru

24,038,870 cevap

329,044 kullanıcı

...