0 oy
2,524 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar iy Aksamlar Kasım'da doğum car Allah izin verirse. Odamda dondurucu var besikde hemen yaninda oluck sizce bi zarari olurmu bebege fln

11 Cevaplar

0 oy
(2,462 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay yeminle şimdi konuştuk bunu eşimle. Yeni dondurucu aldık diyor yatak odasına koyalım. Kabul etmedim bence sen de dondurucuyu imkanın varsa mutfağına ya da başka odaya al canım
(54 puan) tarafından
Cnm mutfagima olmadi yoksa bende memnun degilim
(2,462 puan) tarafından
Allah korusun canım deprem falan beni çok korkutur o yüzden kızımın yatağının karşısındaki dolabını bile çapraza taşıttım eşime. Sen bilirsin yerin yoksa da yapcak başka bişeyin yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bırakmazdım beşiğin yanında öyle şeyler 
(54 puan) tarafından
Yanında değil de yani karşısında oluck cnm koyuck başka yerimde yok bende memnun değilim ama
tarafından
Yani bilemedim canım dibinde değilse sıkıntı olmaz baya mesafe varsa kalabilir
0 oy
tarafından
Canm merakımdan soruyorum yatak odasında ne işi var ki . Ben koyamazdım ama ya yan ya bide . 
(54 puan) tarafından
Dimi yayerim yok malesef mutfağım dar mecbur kaldım. Yoksa bende her odama girdim de senin burda ne işin var diyorum dondurucuya
tarafından
Hahah güldüm canm yorumuna:)  çok yakın tutma cnm bence beşiğe
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kız dondurucunun  odanda ne işi  var  bence  onu başka  odana  al ne olur  ne olmaz 
(54 puan) tarafından
Yerim yokki cnm bnde sevmiyorum yoksa
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim kaynanamın da dondurucusu yatak odasında aynı boyut dolap yaptırdı yıllardır öyleymiş 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Sürekli çalışan elektirikli ev aletlerinin uyku uyuduğunuz yerde durması büyük sıkıntı.. Ufak radyasyon yaydıkca geceleri siz bu radyasyona maruz kalıyorsunuz... Baska odan varsa oraya almalısın.. Koridorun büyükse oraya al. Yada balkonun varsa oraya al üzerine naylon örtü örtersin.. 
0 oy
(53,810 puan) tarafından
yerin yoksa neden dondurucu aldin ki☺️ icime sinmezdi benim 
0 oy
(423 puan) tarafından
Bir şey olmaz canim. Bebek ayaklandiginda dolabı deprem riskine karşı duvara sabitleyin. Kapısına çocuk kilidi takın. Bir şey olmaz
0 oy
tarafından
Girişteki hole olmuyor mu orda bir yere koysan ben çok yakın olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yinede koymazdım herhalde yada biri odanın bir ucunda diğeri öbür ucunda olurdu yatak odanda değişiklik yapma şansın var mı 
0 oy
tarafından
Ay o arada bı soğuk yapio odayı hasta olur çocuk başka odaya koy
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kızımn odası ayrı inan yüksek bişey almadım odasına sadce beşiği var düşn o derce tedrgn insanım ben ayrı oda yapamasaydm da oturma odasını yapardım çnkü orada sadce 2 koltuk var başka bişy yok :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler